Denizli İl Emniyet Müdürlüğü'nün lojistik deposunda yangın

Düzenleyen: / Kaynak: İHA/AA
Denizli İl Emniyet Müdürlüğü'nün lojistik deposunda yangın

GÜNDEM Haberleri  / İHA/AA

Denizli'nin Merkezefendi ilçesindeki İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet'e ait lojistik deposunda yangın çıktı. Alevlerin sardığı deponun yanında bulunan 112 Çağrı Merkezi'ne yakın olması nedeniyle yangına TOMA'larla müdahale edildi, yangın kontrol altına alındı.

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde İl Emniyet Müdürlüğü'ne ait lojistik binasında yangın çıktı. Edinilen bilgiye göre; saat 10.30 sıralarında Merkezefendi ilçesine bağlı Yenişehir Mahallesi Şirinköy Caddesinde bulunan İl Emniyet Müdürlüğü Lojistik Şube Müdürlüğü'ne ait ek hizmet binası ve depolar alevlere teslim oldu. Binadan yükselen dumanlar kentin birçok noktasından gözüktü.

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü'nün lojistik deposunda yangın

Yangının bitişikteki 112 Acil Komuta Merkezi'ne ulaşmaması için itfaiye ekipleri ve TOMA’larla yoğun bir çalışma başlatıldı. Emniyete ait araç ve gereçlere ait yedek parçalar ile personel malzemelerinin bulunduğu depoyu kaplayan alevler metrelerce yüksekliğe ulaştı. 

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü'nün lojistik deposunda yangın

Yangının ihbar edilmesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Lojistik binasının yakınında bulunan Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde görevli TOMA’lar da yangını söndürme çalışmalarına destek verdi. Yangının bitişikteki 112 Acil Komuta Merkezi'ne ulaşmaması için yoğun bir mücadele sergilendi.

Bölgede geniş güvenlik önlemi alan polis, çevredeki yolları trafiğe kapattı. Yangın, ekiplerin müdahalesi sonrası kontrol altına alındı. Denizli Valisi Ali Fuat Atik, olay yerine gelerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

DENİZLİ VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA

Denizli Valiliğinden yapılan açıklamada, yangının çıktığı depoda oto lastiklerinin de bulunduğu sarf malzemenin yer aldığı belirtildi.

TOMA'ların da katılımıyla yangına 30 araçla kısa sürede müdahale edildiği ve çevreye sirayetinin önlendiği kaydedilirken, "Yangının çıkışıyla ilgili tahkikat başlatılmış olup tamamen söndürülmesinin ardından çıkış nedeniyle ilgili kesin bilgi elde edilecek ve kamuoyu ile paylaşılacaktır" ifadelerine yer verildi.

Ekiplerin soğutma çalışmaları ise devam ediyor. Çalışmanın tamamlanmasının ardından çevredeki yolların trafiğe açılması bekleniyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA/AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...