Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yüzünü güldüren pankart

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yüzünü güldüren pankart

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ordu’da toplu açılış töreninde önemli açıklamalarda bulundu. Vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bir pankart dikkat çekti. Erdoğan açılan pankarta “Çok beğendim” yorumunda bulundu.

Ordu'da toplu açılış törenine katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatandaşlarla bir araya geldi. Yoğun ilgi gören Cumhurbaşkanı Erdoğan, tören alanında açılan bir pankarta dikkat çekti.

ERODOĞAN AÇILAN PANKARTI ÇOK BEĞENDİ

“Fındık dalda tekleme, 6'lı masa Ordu'dan oy bekleme” pankartını okuyan Erdoğan, şu ifadeleri kullandı, “Demin karşımda pankart gördüm. Fındık dalda tekleme, 6'lı masa Ordu'dan oy bekleme. Maşallah, benim Ordulum böyle işte. Haddini bildirir. Çok beğendim.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yüzünü güldüren pankart

“BİZİM PROJELERİ SANKİ KENDİSİ YAPMIŞ GİBİ SAHİPLENİYOR”

Bunların eser namına bir müktesebatları bulunmuyor. Bizim yaptığımız projeleri sanki kendisi yapmış gibi sahipleniyorlar. Bunlar elit görse mertek sanacak. Bir zamanlar bu Bay Kemal SSK'nın başında değil miydi? SSK'yı batırmadı mı? Ne hale getirdi oraları. Şimdi hastanelerimizin her biri birbirinden güzel. Şimdi bir şehir hastenesi Ordu'ya yapıyoruz. Bu zata zaman zaman Bay Kemal diyerek takılıyorum. En sonunda bunu kendisi de kabul etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yüzünü güldüren pankart

“BU KADAR YÜREKSİZ ÇIKMALARI BİZE DOKUNDU”

Ama seçimden sonra buna 'Emekli CHP Genel Müdürü'nü de eklemesi gerekiyor. Yıllardır kendisine, yalan siyasetini bırak dedik ama dinletemedik. Bunların milletin değerleri, dertleriyle ilgili bir dertleri yok. Sıkıntıya düştüklerinde bir köşeye çekilip kahvesini yudumladığını 15 Temmuz'da gördük. Bu kadar yüreksiz çıkmaları bize dokundu."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...