İçişleri Bakanlığı duyurdu! 1 terörist daha ikna yoluyla teslim oldu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
İçişleri Bakanlığı duyurdu! 1 terörist daha ikna yoluyla teslim oldu

GÜNDEM Haberleri  / İHA

İçişleri Bakanlığı; Emniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma Genel Komutanlığı tarafından yürütülen ikna çalışmaları neticesinde PKK terör örgütünden kaçan 1 örgüt mensubunun daha teslim olduğunu duyurdu.

Terör örgütleriyle mücadele tüm hıızyla sürüyor. Kahraman Mehmetçik, terör örgütü PKK'ya bulundukları yerlerde göz açtırmıyor. Operasyonlar kapsamında terör örgütleriyle mücadele devam ederken aynı zamanda ikna çalışmalarıda sürüyor. İçişleri Bakanlığı; Emniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma Genel Komutanlığı tarafından devam eden ikna çabaları ile çok sayıda terörist teslim olmuştu. Bunlaar bir yenisi daha eklendi. 

PKK/KCK terör örgütüne 2015 yılında katılan ve Suriye'de faaliyet gösteren terör örgütü mensubu, Emniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma Genel Komutanlığı'nın ikna çalışmalarıyla, Mardin/Nusaybin sınırında güvenlik güçlerine teslim oldu. 

SAYI 63'E ULAŞTI

Söz konusu örgüt mensubunun teslim olmasıyla birlikte 2022 yılı içerisinde PKK/KCK terör örgütünden kaçarak ülkemize teslim olanların sayısı 63’e ulaştı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...