Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

TBMM Başkanı Şentop’tan CHP’li Altay’a sert tepki: Siyasette tehdit ve hile olmaz

Düzenleyen: / Kaynak: AA
TBMM Başkanı Şentop’tan CHP’li Altay’a sert tepki: Siyasette tehdit ve hile olmaz

GÜNDEM Haberleri  / AA

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay'ın, "kendisinin meselelere AK Parti gözlüğüyle baktığına" yönelik eleştrilerine cevap veren TBMM Başkanı Mustafa Şentop, "Siyasette tehdit ve hile olmaz" diyerek, her şeyin hukuk kuralları çerçevesinde gerçekleştiğini söyledi.

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, CHP Grup Başkanvekili Engin Altay'ın, "kendisinin meselelere AK Parti gözlüğüyle baktığına" yönelik sözlerine çok sert karşılık verdi. Şentop, "Siyasette tehdit, hile olmaz; gizli saklı iş de olmaz. Her şey milletimizin gözü önünde ve hukuk kurallarına göre işler. Öyle de olmuştur." ifadelerini kullanarak, tepkisini gösterdi.

"SİYASETEN HOŞ BİR ÜSLUP DEĞİL"

BMM Başkanı olarak yeter sayıda imza üzerine, İçtüzük gereği Meclisi toplantıya çağırma görevini yerine getirdiğini belirten Şentop, "Sayın Altay'ın serzenişlerine cevap vermek istemem. Bununla birlikte TBMM çatısı altındaki bir başka siyasi partiyi 'tehditlere açık' ilan etmek, siyaseten hoş bir üslup değil." diye konuştu.

Başka bir parti adına sözcülük yapmaya kalkışılmasının da şık olmadığını söyleyen Şentop, "Siyasette tehdit, hile olmaz; gizli saklı iş de olmaz. Her şey milletimizin gözü önünde ve hukuk kurallarına göre işler. Öyle de olmuştur." ifadesini kullandı.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...