Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Eylem hazırlığındaki 2 PKK'lıya film gibi operasyon!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Eylem hazırlığındaki 2 PKK'lıya film gibi operasyon!

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Mersin'de eylem hazırlığındaki firari 2 PKK'lı terörist, özel harekat polislerinin de katıldığı hava destekli operasyonla silahlarıyla birlikte yakalandı.

Terörle mücadele yurdun her noktasında sürdürülüyor. Düzenlenen operasyonlarla hain terör örgütü PKK'nın sığındığı yerler başlarına yıkılıyor. Mersin'de 2 PKK'lı terörist hava destekli operasyonla yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmada, PKK terör örgütüne üye olmak, tehlikeli maddeleri izinsiz bulundurmak ve birden çok yol kesme ve yağma suçlarından firar olarak aranan M.E. ve U.B. adlı 2 örgüt üyesinin, merkez Akdeniz ilçesindeki bir evde gizlendikleri bilgisine ulaşıldı. 

Eylem hazırlığındaki 2 PKK'lıya film gibi operasyon!

Elde edilen bilgiler doğrultusunda, şüphelilerin yakalanmasına yönelik bu sabah özel hareket polislerinin de katılımı ile hava destekli operasyon düzenlendi.

KONTEYNIRDA SAKLANDILAR

Merkez Akdeniz ilçesindeki seralar arasında bulunan bir hücre evine düzenlenen operasyonda, konteynırda saklanan 2 terörist kıskıvrak yakalandı. Konteynerda yapılan aramada 2 ruhsatsız tabanca, bu silahlara ait 48 fişek ile yaklaşık 600 gram esrar, 50 gram kubar esrar ve 49 adet hap ele geçirildi.

Eylem hazırlığındaki 2 PKK'lıya film gibi operasyon!

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...