Mardin'de 528 personelin yer aldığı Eren Abluka-31 operasyonu başlatıldı

Düzenleyen:
Mardin'de 528 personelin yer aldığı Eren Abluka-31 operasyonu başlatıldı

GÜNDEM Haberleri

İçişleri Bakanlığı Mardin'de Eren Abluka-31 Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ali Erdinç operasyonunun başlatıldığını duyurdu. Operasyona 528 personel katılıyor.

Hain terör örgütü PKK'yı ülke gündeminden silmek için yapılan operasyon ve çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. PKK'lı teröristleri barındıkları yerlerde etkisiz hale getirmek amacıyla Mardin'de  “Eren Abluka-31 (Mardin-Bagok) Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ali Erdinç” Operasyonu başlatıldı.

Operasyon Mardin İl Jandarma Komutanlığı sevk ve idaresinde; Jandarma Komando, Jandarma Özel Harekat (JÖH) ve Güvenlik Korucu timlerinden oluşan 528 personel 44 operasyonel tim görev alıyor.

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, yurt içinde terörün tamamen ortadan kaldırılmasına yönelik yürütülen Eren Abluka Operasyonlarının, halkın desteği ile inançlı ve kararlı bir şekilde başarıyla devam ettiği vurgulandı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...