3 büyükşehrin ardından bir belediye daha halk ekmeğe zam yaptı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
3 büyükşehrin ardından bir belediye daha halk ekmeğe zam yaptı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

İstanbul, İzmir ve Ankara büyükşehir belediyelerinin ardından bir belediye daha üretim maliyetlerinde meydana gelen artışlar nedeniyle halk ekmeğe zam yaptı. Bozüyük Belediyesi İktisadi ve Sosyal Tesisler İşletmesi ekmek fırınında üretilen 250 gram ekmeğin fiyatını 2 lira 75 kuruş olarak belirledi.

Bozüyük Belediye Meclisi Ağustos Ayı Olağan Meclis Toplantısının 2'inci birleşimi Metristepe Kültür Merkezi Meclis Salonu’nda Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu Başkanlığında yapıldı. Bozüyük Belediyesi İktisadi ve Sosyal Tesisler İşletmesi ekmek fırınında üretilen 250 gram ekmeğin üretim maliyetlerinde meydana gelen artışlar nedeniyle satış fiyatının 2,75 TL olarak belirlenmesine oy çokluğuyla karar verildi.
Daha sonra imar komisyonuna sevk edilen vatandaşların imar planlarına yaptıkları itiraz konularındaki komisyon kararları oy birliği ile kabul edilirken Bilecik Valiliği Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün yazısına istinaden Yeni Mahalle 69 ada 359 ve 312 parsellerde imar planında Sağlık Tesis Alanı olan imar fonksiyonunun Sosyal Tesis Alanı olarak 1/1000 ölçekli Uygulama imar planı ve 1/5000 ölçekli nazım imar planı değişikliği yapılması talebi oy birliği ile kabul edildi

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...