Bursa'da sağanak yağış hayatı felç etti

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Bursa'da sağanak yağış hayatı felç etti

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Bursa Valiliğinin uyarısı sonrası şehir merkezinde sağanak yağış etkili oldu. Sağanak yağışa hazırlıksız yakalanan vatandaşlar otobüs duraklarına sığındı.

Yurdun bazı noktalarında etkisini sürdüren sağanak yağışlar yer yer hayatı olumsuz etkiliyor. Ankara'da ve İstanbul'un bazı semtlerinde sağanak yağışlar nedeniyle su baskınlşarı yaşanmıştı. Bursa'da ise durum çok farklı olmadı.

Şehir merkezinde rögar kapaklarının tıkanması sonucu bazı yollar suyla kaplanırken, trafik akışı yavaşladı. Belediye ekipleri meydana gelebilecek kazaların önüne geçmek için tıkanan rögar kapaklarını açtı.

Bursa'da sağanak yağış hayatı felç etti

DURAKLARA SIĞINDILAR

Bursa Valiliğinden sabah saatlerinde yapılan bildiri sonrası yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar ise çareyi otobüs duraklarında sığınmakta buldu. Öte yandan, yağış nedeniyle şehrin birçok noktasında trafik yoğunluğu yaşanmaya başladı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...