Şehidimizin kanı yerde kalmadı! Şanlıurfa'da 13 terörist etkisiz

Düzenleyen:
Şehidimizin kanı yerde kalmadı! Şanlıurfa'da 13 terörist etkisiz

GÜNDEM Haberleri

Şanlıurfa'da hain terör örgütü PKK/YPG tarafından düzenlenen roketli saldırıda 1 askerimiz şehit olmuştu. Acı haberin hemen ardından sınır hattında tespit edilen 13 terörist kahraman Mehmetçik tarafından etkisiz hale getirildi ve şehidimizin kanı yerde kalmadı.

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesi Çiçekalan Hudut Karakolu’na hain terör örgütü tarafından roketli saldırı düzenlendi. Saldırı sonucu yaralanan 5 askerden 1'i şehit olurken, yaralı 4 askerin tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Öte yandan şehit olan askerimizin kanı yerde kalmadı ve Şanlıurfa'da çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi.

Milli Savunma Bakanlığı konuya ilişkin açıklama yaptı. Açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Birecik/Şanlıurfa hududunda, 16 Ağustos 2022 tarihinde, teröristlerce yapılan havan tacizi sonucunda, kahraman silah arkadaşımız Top.Uzm.Çvş. Uğurcan CİRNOOĞLU şehit olmuş, dört kahraman silah arkadaşımız da yaralanmış ve derhal hastaneye sevk edilerek tedavilerine başlanmıştır

.Bölgede tespit edilen hedefler derhal ateş destek vasıtaları ile vurulmuş, bölgede ilk belirlemelere göre 13 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Bölgede operasyonlar devam etmektedir. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı silah arkadaşlarımıza acil şifalar dileriz."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...