Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Develi'de feci kaza: 5 ölü 6 yaralı var

/ Kaynak: İHA
- Güncelleme:
Develi'de feci kaza: 5 ölü 6 yaralı var

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Kayseri'nin Develi ilçesinde freni patlayan kamyon, bir evin bahçesine daldı. Kazada ilk belirlemelere göre 3 kişi öldü, 8 kişi yaralandı.

nbsp;Kayseri'nin Develi ilçesinde freni patlayan kamyon, bir evin bahçesine daldı. Kazada ilk belirlemelere göre 3 kişi öldü, 8 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Kayseri Develi ilçesi merkezinde yaşanan kazada freni patlayan bir kamyon duramadı ve evin bahçesine daldı. İftar üzeri meydana gelen kaza, büyük bir faciaya yol açtı. Kazada ilk belirlemelere göre 3 kişi ölürken, 8 kişi yaralandı.

Kazada ölenlerin isimleri
Kayseri'de meydana gelen trafik kazasında ölen 4 kişinin ve yaralananların isimleri belli oldu.

Kayseri'nin Develi ilçesi Aşık Seyrani Caddesi üzerinde freni arızalanan Kamil Çeker idaresindeki 38 DS 931 plakalı kamyon, 5 aracı altına aldıktan sonra sonra 2 eve çarparak durabilmişti.
Olayda kamyon sürücüsü Çeker ile Murat Danacı (32), Fevzi Yıldırım (54) ve ağır yaralı olarak Kayseri'ye sevk edilen Adem Öztürk (13) hayatını kaybetti. Yaralılardan Yusuf Aksu, Develi Hatice Muammer Kocatürk Devlet Hastanesi'nde ayakta tedavi edildikten sonra taburcu edildi. İlçeden Kayseri'deki hastanelere sevk edilen diğer yaralılar Muhammet Emin Süslü, Muhammet Erciyes ve kardeşi Ahmet Erciyes ile Ahmet Vatan Görpe'nin tedavileri ise sürüyor.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...