Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kemerlerinizi Bağlayın filmine Hong Kong'da yoğun ilgi

/ Kaynak: AA
Kemerlerinizi Bağlayın filmine Hong Kong'da yoğun ilgi

KÜLTÜR - SANAT Haberleri  / AA

Uzun yıllardır İtalya'da yaşayan başarılı Türk yönetmen Ferzan Özpetek'in 10. filmi "Kemerlerinizi Bağlayın" Hong Kong'da büyük ilgi gördü.

Başrollerinde Kasia Smutniak, Francesco Arca, Filippo Scicchitano, Carolina Crescentini'nin yer aldığı "Kemerlerinizi Bağlayın (Allacciate le cinture)", Hong Kong'da bu yıl 3'üncüsü düzenlenen İtalyan Sinema Haftası'nda Uzak Doğulu sinemaseverlerin karşısına çıktı.
Filme Asyalı seyirciler yoğun ilgi gösterirken, yönetmen Özpetek, "Ben de oryantal bir yönetmenim" ifadeleriyle doğunun özelliklerini taşıdığını belirtti. Hong Kong'daki İtalyan sineması haftasına geçen yıl da "Şahane Misafir" ile katılan ve aynı yoğun ilgiyi gören Özpetek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Uzak Doğulu seyircilerden gördüğü ilgi için "Hong Kong olmaktan büyük mutluluk duyuyorum" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...