Kültür Denizi Mersin' belgeseli izleyiciyle buluştu

/ Kaynak: AA
Kültür Denizi Mersin' belgeseli izleyiciyle buluştu

KÜLTÜR - SANAT Haberleri  / AA

MTSO AB Bilgi Merkezi iş birliğinde Mersin Üniversitesi MEÜ İletişim Fakültesi öğrencileri tarafından çekilen 'Kültür Denizi Mersin' belgeseli gösterildi.

Mersin'deki çok renkli kültürel yapıyı anlatmak amacıyla Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu ile Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) AB Bilgi Merkezi iş birliğinde Mersin Üniversitesi (MEÜ) İletişim Fakültesi öğrencileri tarafından çekilen "Kültür Denizi Mersin" belgeseli gösterildi.


MTSO Başkanı Şerafettin Aşut, Yenişehir Kültür Merkezi'ndeki gösterim öncesi yaptığı konuşmada, ekmeğini, huzurunu, geleceğini Mersin'de arayan, kente işi, aşı, huzuru ve ailesinin mutlu geleceği için gelmiş herkesin Mersinli olduğunun altını çizdi.


Kentin gerçek zenginliğinin insanları olduğunu vurgulayan Aşut, çok çeşitli kültürlerin Mersin'de uzun yıllardır uyum içinde yaşadığını, farklılıkların ayrışma olarak görülmek yerine ayrı bir güç kattığını söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...