Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

34. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı yarın açılıyor

/ Kaynak: AA
34. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı yarın açılıyor

KÜLTÜR - SANAT Haberleri  / AA

34. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı ve 25. Uluslararası İstanbul Sanat Fuarı yarın açılıyor.

34. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı ve 25. Uluslararası İstanbul Sanat Fuarı yarın 12.00'de açılıyor.


TÜYAP ve Türkiye Yayıncılar Birliği iş birliğiyle bu yıl 34'sü düzenlenen, fuar, 15 Kasım'a kadar Beylikdüzü'ndeki fuar alanında ziyaret edilebilecek.


"Mizah: Hayata Gülümseyerek Bakmak" temasıyla okuyucuyla buluşacak fuarda, karikatür sanatçısı Tan Oral "Onur Çizeri" olarak yer alacak.


Fuarın onur konuğu Romanya, Uluslararası Salon'da ilk 4 gün açık olacak stantta, Romanya edebiyatı ve kültürüne yer yer verecek. Onur konuğu ülke etkinlikleri kapsamında ayrıca söyleşi, panel, şiir ve müzik dinletileri, yayıncılarla profesyonel buluşmalar ve çocuk etkinlikleri düzenlenecek. 


Romanya'nın önde gelen yazarlarının katılacağı fuarda, Nobel edebiyat ödülü adayı Mircea Carterescu ve Matei Visniec gibi yazarlar yer alacak.


Fuarın ilk gününde "Çin- Türk Bilim Kurgu Yazarları Buluşması"nın yanı sıra "Çocuk ve Gençlik Yayınları Derneği Ödül Töreni", "Everest Yayınları İlk Roman Yarışması Ödül Töreni", "2015 Yılı Metin Altıok Ödülleri Töreni" gerçekleştirilecek. Fuarda ayrıca, bu yıl 13.sü gerçekleştirilecek olan TUDEM Edebiyat Ödülleri de törenle sahiplerini bulacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...