‘Son alımlar’ sergiye çıkıyor

‘Son alımlar’ sergiye çıkıyor

KÜLTüR - SANAT Haberleri

Türkiye ve dünya çağdaş sanatının son eserlerini bir araya getiren Contemporary Istanbul, 13. yaşında Türkiye’de bir ilki gerçekleştiriyor.

20 ile 23 Eylül tarihleri arasında yapılacak sanat fuarı Contemporary Istanbul, yeni bir sergi ile sanatseverlere “merhaba” diyecek. Küratörlüğünü Hasan Bülent Kahraman’ın üstlendiği “Recent Acquisitions I” sergisi, Türkiye’nin önemli koleksiyonerlerinin koleksiyonlarına son bir yılda kazandırdıkları eserleri bir araya getirecek. 25 koleksiyonerden toplanacak 60’a yakın çağdaş sanat eserinden oluşacak sergi, “son alımları” bir araya getireceği için genç koleksiyoner adaylarına ilham verecek. Sergide Leyla Alaton, Suzan Sabancı Dinçer, Saruhan Doğan, Tansa Mermerci Ekşioğlu gibi ülkenin önemli koleksiyonerlerinin eserleri sergilenecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...