'Karakomik Filmler' projesinden ilk kareler

Düzenleyen:
'Karakomik Filmler' projesinden ilk kareler

KÜLTüR - SANAT Haberleri

Komedyen Cem Yılmaz, 2019 yılında vizyona girmesi planlanan 'Karakomik Filmler' projesinin ilk görüntülerini yayınladı.

Cem Yılmaz’ın Karakomik Filmler projesi iki filmden oluşuyor. Filmin ilk yarısında 'Kaçamak' isimli film, ikinci yarısında '2 Arada' isimli film izleyicilerle buluşacak. Filmin oyuncu kadrosunda; Necip Memili, Nilperi Şahinkaya, Cem Davran, Zafer Algöz, Özkan Uğur, Ozan Güven, Can Yılmaz ve Cem Yılmaz yer alıyor. Usta komedyen, instagram hesabından "Kaçamak" notu ile filmden ilk görüntüleri paylaştı. 

"BEN HEP ÖYLE DÜŞÜNÜRÜM"

Cem Yılmaz, yeni projesiyle ilgili, “Karakomik Filmler! Ocak ve Mart'da 4 hikayesi ile sinemalarda. Çok güzel olacağını düşünüyorum. Ben zaten hep öyle düşünürüm” mesajını paylaşmıştı.

Cem Yılmaz, geçtiğimiz günlerde Cem Davran ve Özkan Uğur’la yeni projesi ‘Karakomik Filmler’ için bir araya gelmişti. Cem Davran’la dışarı çıkan komedyen, arkadaşı Ozan Güven’e “Bakın artık Ozan gitti, Cem Geldi” diyerek laf atmış, Davran’ın iki filminde de oynayacağını açıklamıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...