Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Otel odasında mazi deşiliyor

Düzenleyen:
Otel odasında mazi deşiliyor

KÜLTüR - SANAT Haberleri

“Dehşet Kapanı” filminden tanıdığımız yönetmen Drew Goddard, sırlı yedi kişinin bir otelde mazileriyle yüzleştiği “El Royale'de Zor Zamanlar” filmiyle karşımıza geliyor.

Murat Öztekin

Filmin güçlü oyuncu kadrosunda Chris Hemsworth, Jeff Bridges, Cailee Spaeny, Cynthia Erivo, Dakota Johnson ve Jon Hamm gibi isimler var. Eserde geçen hikâye ise şöyle: Karanlık geçmişleri olan 7 yabancı, Tahoe Gölü’ndeki yıkık bir otel olan El Royale’de buluşurlar. Hepsinin maziye gömmeye çalıştıkları mühim sırları vardır. Bir gece, geçmişleriyle yüzleşip kendilerini kurtarabilmek için son bir şans yakalarlar. Quentin Tarantino filmlerini akıllara getiren “El Royale'de Zor Zamanlar” sıra dışı anlatım tekniğiyle dikkat çeken bir eser. 2 saat 20 dakikalık uzun bir zaman dilimine yayılan film, seyirciyi ters köşeye yatıracak bir gerilim sunuyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...