Altınbaş: Hedef önünüzde vazgeçmezseniz oraya ulaşırsınız

Düzenleyen:
Altınbaş: Hedef önünüzde vazgeçmezseniz  oraya ulaşırsınız

KÜLTüR - SANAT Haberleri

Altınbaş Üniversitesinin düzenlediği Girişimcilik ve İnovasyon Konferansları’nın bu haftaki konuğu Vakkas Altınbaş oldu.

Gayrettepe Yerleşkesinde gerçekleşen söyleşide Altınbaş öğrencilerle buluştu. Vakkas Altınbaş, kısa süre önce raflarda yerini alan ‘Altın Yıllarım’ kitabını ve başarı yolculuğunu şöyle anlattı: Altınbaş Holding, 1950’li yıllarda doğdu. Bugün, Babamız Mehmet Altınbaş’tan devraldığımız mücevherat işinin yanı sıra dünyanın dört bir yanında enerjiden lojistiğe, eğitimden finansa farklı alanlarda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sağlığınızın ve zamanın kıymetini bilmelisiniz çünkü zaman geri getirebileceğiniz bir şey değil. Hayalleriniz ve kariyer hedefleriniz olmalı, bu yolda da sabırla ilerlemelisiniz. Hedef hep önünüzdedir, siz vazgeçmezseniz eninde sonunda oraya ulaşırsınız. İstekli çalıştığınızda ulaşılmayacak hedef yoktur.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...