Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sanat şöleni başladı

Sanat şöleni başladı

KÜLTüR - SANAT Haberleri

Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen sanatçıları ile sanat galerini İstanbul’da buluşturan sanat fuarı 14. Contemporary Istanbul (CI) kapılarını açtı.

MURAT ÖZTEKİN

Akbank’ın ana sponsorluğunda Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı ile İstanbul Kongre Merkezinde gerçekleşen fuarda bu sene 74 galeri, 510 sanatçı ve bin 400’den fazla çağdaş sanat eseri yer alıyor.

YİRMİ İKİ ÜLKEDEN ESER
Sanat şöleni havasında geçen CI’ın katılımcıları, stantları tek tek dolaşarak, 22 ülkeden gelen dünya çağdaş sanat çalışmalarını yakından inceleme imkânı buluyor ve bizzat sanatçılardan eserler hakkında bilgi edinebiliyor. Fuarda Art-O-Rama ile yapılan iş birliği çerçevesinde Galerie Creve-Coeur, Paris Duble V, Marsilya galerileri Contemporary Istanbul’da ağırlanıyor. 15 Eylül kadar devam edecek fuarda ilk defa Viyanalı galerilerin bir araya getirildiği “Art From Vienna” seçkisi de teşhir ediliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...