Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Altın Yunus için 9 film yarışacak

Altın Yunus için 9 film yarışacak

KÜLTüR - SANAT Haberleri

Boğaziçi Film Festivali’nde bu sene yarışacak filmler belli oldu.

18 Ekim’de başlayacak ve 25 Ekim’e kadar devam edecek olan 7. Boğaziçi Film Festivali’nin basın toplantısı dün yapıldı. Toplantıda festivalin bu yılki sloganının ‘İstanbul’un Festivali’ olduğunun altını çizilerek Ulusal Uzun Metraj Yarışması için başvuran 58 filmden seçilen dokuz film açıklandı.

İŞTE O FİLMLER
Buna göre festivalde bu sene Burak Çevik’in “Aidiyet”, Semih Kaplanoğlu’nın “Bağlılık-Aslı”, Murat Pay’ın “Dilsiz”, Seyid Çolak’ın “Kapan” Nazif Tunç’un “Karınca”, Olgun Özdemir’in “Kızım Gibi Kokuyorsun”, Eylem Kaftan’ın “Kovan” Cenk Ertürk’ün “Nuh Tepesi” ve Cihan Sağlam’ın “Uzun Zaman Önce” isimli filmleri ‘Altın Yunus’ mükâfatı için yarışacak. Kazananı Mahmut Fazıl Coşkun, Cemre Ebuzziya, Ebru Ceylan, Mustafa Çiftçi ve Nalan Kuruçim’den oluşan jüri seçecek. Festivalin Uluslararası Yarışma filmleri de dün belli oldu.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...