Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

‘fizy İstanbul Müzik Haftası’nda sahne alacak sanatçılar belli oldu

Düzenleyen:
‘fizy İstanbul Müzik Haftası’nda sahne alacak sanatçılar belli oldu

KÜLTüR - SANAT Haberleri

fizy İstanbul Müzik Haftası, 4-9 Kasım 2019 tarihleri arasında müzikseverlerle buluşuyor. Festivalde Kenan Doğulu, Teoman, Haluk Levent, Ceza, Kalben ve Norm Ender gibi sevilen isimler sahne alacak.

İlki 2018 yılında gerçekleşen ve 200 bini aşkın müzikseveri birbirinden eğlenceli konser ve etkinliklerle buluşturan fizy İstanbul Müzik Haftası, bu yıl da Türkiye’nin en sevilen sanatçılarını ağırlıyor. 4-9 Kasım 2019 tarihleri arasında yapılacak ve Türkiye’nin dijital müzik platformu fizy’nin ana sponsorluğunda gerçekleşecek konserler serisinde Türkiye’nin en beğenilen sanatçıları sahne alacak. SM Production organizasyonuyla düzenlenen festival boyunca; pop, rock, rap ve hip-hop müziğin en çok takip edilen isimleri seyirciyle buluşacak. 4 Kasım Pazartesi akşamı düzenlenecek fizy Müzik Ödülleri ile Türk müziğinde 2019’un en başarılı isimleri ödüller alacak. fizy İstanbul Müzik Haftası’nda sahne alacağı kesinleşen sanatçılar: Anıl Piyancı, Ayben, Baneva, Ceza, Dolu Kadehi Ters Tut, Feridun Düzağaç, Gaye Su Akyol, Gazapizm, Gökhan Türkmen, Haluk Levent, Kalben, Kamufle, Kenan Doğulu, Manga, Moğollar, Norm Ender, Nova Norda, Ozbi ft. Gülce Duru, Önder Şahin & Sayedar, Pentagram, Pilli Bebek, Sansar Salvo, Shantel, Şehinşah, Teoman.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...