‘Göbeklitepe’ için geri sayım

Düzenleyen:
‘Göbeklitepe’ için geri sayım

KÜLTüR - SANAT Haberleri

Sanat yönetmenliğini Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürü tenor Murat Karahan’ın yaptığı, sezonun en iddialı eserlerinden Göbeklitepe, taşlardaki motiflerin yansıtıldığı dekoru, çarpıcı kostümleri ve 200 sanatçının sahnede olacağı dev prodüksiyonla sanatseverlerin karşısına çıkacak.

Dünya prömiyerinin 19 Şubat’ta yapılacağı eserde, ünlü balet Tan Sağtürk de ‘Bilge Adam’a hayat verecek. Genel Müdür Karahan “Bütün dünyanın ilgisinin üzerinde olduğu bir yer Göbeklitepe ve ne mutlu ki bizim topraklarımızda. Biz de Devlet Opera ve Balesi olarak, Göbeklitepe’nin tanıtımını yapmak için üzerimize düşen görevle sanatsal kısmını gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Çok heyecanlıyız, çok ümitliyiz eserimizden. Birçok dünya operalarından konuğumuz seyredecek. On ülkenin büyükelçileri de bizimle birlikte olacak” dedi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...