Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Dünya tiyatrolar gününde ‘online’ız

Dünya tiyatrolar gününde ‘online’ız

KÜLTüR - SANAT Haberleri

Koronavirüs salgını sebebiyle faaliyetlerine ara veren İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Şehir Tiyatroları, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü’nde oyunlarını online oynayacak.

MURAT ÖZTEKİN

Şehir Tiyatroları, daha evvel sahnelenen bir çocuk ve bir yetişkin oyununu, “https://kultursanat.istanbul” internet adresinden sanatseverlerle buluşturacak. Kurumdan yapılan açıklamada “Koronavirüs salgınının yayılmasını önlemek amacıyla ülke genelinde alınan tedbirler kapsamında maalesef bizler de geçici olarak bir süredir etkinliklerimizi durdurmuş bulunmaktayız. Ancak, kültür sanat hizmetlerimizi sanatseverlere online ulaştırmak için çalışmalarımız sürüyor. Eğitimlerine bir süre ara verilen çocuklarımız ve yetişkinler için 27 Mart Dünya Tiyatro Günü’nde perdeleri kapatmıyoruz” ifadelerine yer verildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...