Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

fizy'den ‘Evde Kal' listeleri

Düzenleyen:
fizy'den ‘Evde Kal' listeleri

KÜLTüR - SANAT Haberleri

Dijital müzik platformu fizy tarafından, pandemi önlemleri kapsamında getirilen 17 günlük tam kapanma dönemine özel olarak ‘Evde Kal Pop’, ‘Evde Kal Spor’ ve ‘Evde Kal Fresh’ listeleri hazırlandı.

Dijital müzik platformu fizy, pandemi önlemleri kapsamında getirilen 17 günlük tam kapanma sürecinde kullanıcılarının evlerinde müzikle daha keyifli vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla ‘Evde Kal' listeleri oluşturdu. fizy tarafından hazırlanan ‘Evde Kal Pop' ‘Evde Kal Spor' ve ‘Evde Kal Fresh' olmak üzere üç liste kullanıcıların beğenisine sunuldu.

Listelerde Türkiye'nin son dönemde öne çıkan müzisyenleri Melike Şahin, Zeynep Bastık, Kalben ve Emir Can İğrek gibi isimler yer alırken, Billie Eilish, The Weeknd ve Justin Bieber gibi popüler yabancı şarkıcılara ait parçalar bulunuyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...