İş Sanat, İstanbul Ensemble konseri ile açılışı yaptı

İş Sanat, İstanbul Ensemble konseri ile açılışı yaptı

KÜLTüR - SANAT Haberleri

İş Sanat “Umut ve Dayanışma” adını verdiği yeni sezonunu, Maximum Uniq Hall’da orkestra şefi Rengim Gökmen idaresindeki İstanbul Ensemble konseri ile açtı.

MURAT ÖZTEKİN

Çoğunluğu bağımsız çalışan müzisyenlerden oluşan İstanbul Ensemble, 60 kişilik kadrosuyla konser gerçekleştirdi. Seyircinin beğenisini kazanan konserde solist olarak çellist István Várdai sahne aldı. İkinci defa İstanbul seyircisiyle buluşmaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getiren Várdai, konserde viyolonsel repertuvarının en tanınan eserlerinden biri olan Edward Elgar’ın viyolonsel konçertosunu seslendirdi.

İş Sanat, İstanbul Ensemble konseri ile açılışı yaptı
İstanbul Esamble

Konserin programında ayrıca Gioacchino Rossini’nin “Hırsız Saksağan Uvertürü” ve Ludwig van Beethoven’ın “Pastoral” Senfonisi yer aldı. Seyircili olarak canlı kayda alınan konser, 17 Kasım akşamı İş Sanat’ın YouTube kanalında, ilk gösterimiyle yayında olacak. Konser aynı zamanda çevrim içi sezonun da açılış konseri olacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...