Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Etgar Keret filmleri geldi

Etgar Keret filmleri geldi

KÜLTüR - SANAT Haberleri

Realist ve fantastik unsurları bir araya getirdiği hikâyeleriyle tanınan İsrailli yazar Etgar Keret’in filmleri Pera Film’in “Çarpıcı Gündelik Yaşamlar” adlı antolojisiyle bugünlerde Türkiye’de ilk defa seyirciyle buluşuyor.

MURAT ÖZTEKİN

Keret, hikâyelerinde adapte edilmiş dizi ve filmler ile yazarın bizzat yönetmen koltuğuna oturduğu eserleri buluşturan retrospektif mahiyetindeki program, 31 Mayıs’a kadar hem Pera Müzesi oditoryumunda, hem de müzenin web sitesinden ücretsiz izlenebilecek. 17 Mayıs’ta müzedeki gösterimin ardından gerçekleştirilecek söyleşide okurlar ve izleyiciler Keret’le bir araya gelme fırsatı bulacak. Programda yer alan yapımlardan üçü yazarın hayatından ve öykülerinden izler taşırken, dördünün yönetmen koltuğunda Etgar Keret oturuyor. “Aracı”, “Denizanası”, “Konuşma / Etgar Keret”, “Bilek Kesenler: Bir Aşk Hikâyesi”, “Etgar Keret: Hangi Hayvansınız?”, “Etgar Keret: Gerçek Bir Hikâyeden Uyarlanmıştır”, “Üstünkörü” ve “Dışarıda” program çerçevesinde gösterime girecek eserler arasında yer alıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...