Squid Game ikinci sezon geliyor! Netflix ipucu verdi: Yeni oyun planı, yeni karakterler...

Düzenleyen:
Squid Game ikinci sezon geliyor! Netflix ipucu verdi: Yeni oyun planı, yeni karakterler...

KÜLTüR - SANAT Haberleri

Netflix'in rekorları altüst eden Güney Kore yapımı dizisi Squid Game, ikinci sezonu ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yayınlanması 12 yıl süren ancak sadece 12 günde tüm zamanların en popüleri haline gelen dizinin ikinci sezonu için tarih verilmedi. Buna rağmen yayınlanan bildiride küçük 'spoiler'lar yer alıyor.

Tüm dünyayı kasıp kavuran ve çok kısa sürede yaklaşık 115 milyon haneye ulaşan Güney Kore yapımı dizi Squid Game'de ikinci sezon heyecanı yaşanıyor. Bir dönem herkesin dilinde olan 'kırmızı ışık-yeşil ışık' oyunu ve dehşet saçan oyuncak Young-hee ile popülerleşen dizi, yayınlandıktan sadece dokuz ay sonra ikinci sezon onayını aldı.

NETFLIX'TEN İKİNCİ SEZON AÇIKLAMASI

115 milyon haneye/seyirciye ulaşan ve 1,650,450,000 saat izlenerek rekor kıran dizi Squid Game ile ilgili Netflix'ten açıklama geldi. Squid Game'in senaristi, yönetmeni ve yapımcısı olan Hwang Dong-hyuk'un imzasıyla yayınlanan bildiride, ikinci sezona dair küçük bilgiler yer aldı.

Squid Game ikinci sezon geliyor! Netflix ipucu verdi: Yeni oyun planı, yeni karakterler...

YOUNG-HEE'NİN ERKEK ARKADAŞI CHEOL-SU GELİYOR

"Yepyeni bir sezona hazır olun" şeklinde başlayan bildiride şu ifadeler yer aldı:

"Geçtiğimiz yıl yayınlanan 'Squid Game'in ilk sezonunu hayata geçirmek tam 12 yıl sürdü. Ancak, 'Squid Game' sadece 12 günde tüm zamanların en popüler Netflix dizisi olmayı başardı. Squid Game'in senaristi, yönetmeni ve yapımcısı olarak, dünyanın dört bir yanındaki hayranlarımıza sesleniyorum: Dizimizi izlediğiniz ve sevdiğiniz için hepinize teşekkür ederim. Yakında, Gi-hun geri dönüyor. Front Man de öyle. 2. sezona hazır olun. Ddakji oynatan takım elbiseli adamı tekrar görürseniz şaşırmayın. Ayrıca, Young-hee'nin erkek arkadaşı Cheol-su ile tanışacaksınız. Yepyeni bir sezonda buluşmak üzere!"

İKİNCİ SEZONDA YENİ OYUN PLANI

İlk sezonda paraya ihtiyacı olan bir grup insan, büyük bir ikramiye için ölümle sonuçlanan oyunlar oynamak zorunda bırakıldı. Dizide, işin arkasındaki oluşum da ortaya çıktı ve sürpriz bir final izleyiciyi karşıladı. İkinci sezonda ise yeni bir oyun planı olması bekleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...