Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

‘Korkut Ata’ için başvuru zamanı

‘Korkut Ata’ için başvuru zamanı

KÜLTüR - SANAT Haberleri

Birincisi İstanbul’da yapılan, yarışma bölümlerine Türkçe konuşan ülkelerden filmlerin katıldığı Korkut Ata Türk Dünyası Film Festivali, bu sene 1- 5 Kasım tarihlerinde, ‘2022 Türk Dünyası Kültür Başkenti’ seçilen Bursa’da yapılacak.

MURAT ÖZTEKİN

Kültür ve Turizm Bakanlığının destekleriyle Uluslararası Sinema Derneği tarafından gerçekleştirilen festivalde “Uzun Metraj Kurmaca Film Yarışması” ve “Belgesel Film Yarışması” için başvurular başladı. 5 Eylül tarihine kadar devam edecek film başvuruları korkutatafilmfestivali.com internet adresi üzerinden yapılabilecek. Türk cumhuriyetleri arasında sinema iş birliğine destek olan Korkut Ata Türk Dünyası Film Festivali, bu yıl da film yapım desteği, onur ödülleri, sinema okulu ve sinema zirvesi gibi yan faaliyetlerle zenginleşerek yoluna devam edecek.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...