Recep İvedik 4 ne zaman vizyonda

Recep İvedik 4 ne zaman vizyonda

MAGAZİN Haberleri

Maldivlerde Recep İvedik 4'ün çekimlerini sürdüren Şahan Gökbakar sosyal medya üzerinden yeni filminin çıkış tarihini takipçileriyle paylaştı.

Recep İvedik karakterinin maceralarını konu alan serinin dördüncü filminin çekimleri Maldivlerde devam ediyor Hayranları tarafından merakla beklenen yeni 'Recep İvedik' filminin setinden ilk kareleri de Şahan Gökbakar kendi İnstagram hesabından paylaştı. Serisinin son filminde Recep İvedik'in Survivor adasında Karayip korsanlarıyla karşılaşmasını anlatan sahneler bulunuyor. Şahan çekimlerine devam ederken setten nbsp; fotoğrafları Twitter ve Instagram hesabında paylaşmaya devam ediyor.

'RECEP İVEDİK 4' 21 ŞUBAT 2014'te
Twitter ve Instagram hesabında paylaşımlarına devam eden Şahan yeni, filminin çıkış tarihini de takipçilerine, paylaştığı bir fotoğrafın altına düştüğü notla duyurdu. Buna göre Recep İvedik severler yeni yılın Şubat ayında serinin son filmini izleyebilecekler.

'Recep İvedik 1' filmiyle rekorlar kıran ve hızlı bir yükselişe geçen oyuncu daha sonra kardeşi Togan Gökbakar ile birlikte Çamaşırhane adlı bir yapım şirketi kurarak filmlerini kendi şirketi üzerinden yapmaya başlamıştı. 'Recep İvedik 2 ve 3'ü çekerek hasılat ve seyirci rekorları kırmaya devam eden Şahan bakalım aynı başarıyı 4. filmde de yakalayabilecek mi?Recep İvedik 4 ne zaman vizyonda

Recep İvedik 4 ne zaman vizyonda



Recep İvedik 4 ne zaman vizyonda

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...