Magazin - Magazin
8 saat 48 dakika önce

Kimse beklemiyordu! TRT’nin sevilen dizisi reyting kurbanı oldu, final yapıyor

Ocak ayında ilk bölümüyle seyirci karşısına çıkan TRT dizisi ‘Bir Sevdadır’ için final kararı alındı. Dizinin 13. bölümüyle ekran macerasını noktalayacağı öğrenildi.
 - Survivor All Star'da Demet Akalın sürprizi!
10 saat 5 dakika önce

Survivor All Star'da Demet Akalın sürprizi! Birleşme partisinde sahne alacak

21 Nisan’da yapılacak Survivor All Star’ın birleşme partisi için geri sayım başladı. Sıkı bir Survivor takipçisi olan Demet Akalın, partide yarışmacıları coşturacak. Ünlü şarkıcı sosyal medya hesabından “Pazar günü kaçırmayın” diyerek haberi paylaştı, ayrıca Acun Ilıcalı’ya da teşekkür etti.
Magazin - Magazin
10 saat 47 dakika önce

Müslüm Gürses hayranlarına müjde! Hiç duyulmamıştı, piyasaya çıktı

Arabesk müziğin usta ismi Müslüm Gürses'in vefatının ardından bugüne kadar gün yüzüne çıkmamış şarkılarından bazıları, "Tozlu Raflar" albümünde sevenleriyle buluştu. Merakla beklenen ve 6 şarkıdan oluşan albüm piyasaya sunuldu.
 - Gündeme oturan babalık davası! Ümit Besen'den iddiaya cevap
11 saat 56 dakika önce

Türkiye’nin gündemine oturan babalık davası! Adı geçen isim Ümit Besen mi? Müge Anlı’ya konuştu

Metin Akpınar’ın evlilik dışı ilişkisinden dünyaya gelen kızı Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı’yı bulmak için Müge Anlı’nın programına konuk oldu. Dün yayında ortaya atılan iddiada Duygu Nebioğlu’nun Uğur Dündar'a babalık davası açan Dilara Gülatan’ın babasının başka bir ünlü olduğu öne sürüldü. Konuyla ilgili Ümit Besen’in adı geçince usta sanatçıdan açıklama gecikmedi.
 - Murat Cemcir’den Ahmet Kural itirafı! Küslük bitiyor mu?
13 saat 38 dakika önce

Murat Cemcir’den Ahmet Kural itirafı! Küslük bitiyor mu?

‘Düğün Dernek’ , ‘Ailecek Şaşkınız’ , ‘Çalgı Çengi’ gibi birçok ortak filmde rol alan Murat Cemcir ve Ahmet Kural’ın arası açıldı. Kural’ın düğününe katılmayan ve ipleri koparan Cemcir, yeni açıklamalarda bulundu.
Magazin - Magazin
14 saat 10 dakika önce

Sadettin Saran gönlünü Bade İşçil’e mi kaptırdı? Açıklama geldi

‘Ufak Tefek Cinayetler’ , ‘Kuzey Güney’ , ‘Ezel’ gibi birçok projede yer alan Bade İşçil ile iş adamı Saadettin Saran’ın birlikte olduğu iddia edildi. Konuyla ilgili İşçil cephesinden açıklama geldi.
 - Günlerdir yoğun bakımdaydı! Yeni gelişme...
14 saat 49 dakika önce

Nuri Alço’nun sağlık durumunda yeni gelişme: Kalp pili takılacak

Beyin kanaması geçiren ve Eskişehir’de tedavi altına alınan Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço’nun sağlık durumu hakkında yeni bir bilgi geldi. Alço’nun kalp pili operasyonu için Ankara’ya sevk edildiği öğrenildi.
 - ‘Kilo’ haberlerine isyan etti! 'Derdine düşemem'
15 saat 14 dakika önce

Ezgi Mola ‘kilo’ haberlerine isyan etti! ‘Koştur koştur derdine düşemem’

Rol aldığı projelerdeki başarısıyla adından söz ettiren oyuncu Ezgi Mola, geçtiğimiz Kasım ayında oğlu Can’ı kucağına aldı. Doğum sonrası ekranlardan uzaklaşan isim, “60 günde 20 kilo verdi” haberlerine sert çıktı. Yaptığı paylaşımda “Doğum yapıp koştur koştur kilo verme derdine düşemem. Siz de düşmeyin gereksiz işler” dedi.
 - Dilara Gülatan’ın babası Ferdi Özbeğen mi?
15 saat 59 dakika önce

Uğur Dündar’a dava açan Dilara Gülatan’ın babası Ferdi Özbeğen mi? Gündemi sallayan iddia

Metin Akpınar’ın evlilik dışı ilişkisinden dünyaya gelen kızı Duygu Nebioğlu, “Ablamın babası da medya dünyasından çok ünlü biri” demişti. Açıklama sonrası Nebioğlu’nun ablası Dilara Gülatan’ın Uğur Dündar’a babalık davası açtığı öğrenilirken, Dündar ise DNA raporuna göre Gülatan’ın kızı olmadığının tescillendiğini söylemişti. Konuyla ilgili yeni ortaya atılan bir iddiada ise Dilara Gülatan’ın babasının Ferdi Özbeğen olduğu öne sürüldü.
 - Ünlü türkücü çileden çıkacak!  'Akli dengesi yerinde değil'
16 saat 47 dakika önce

Ünlü türkücü çileden çıkacak! Oğlu Ahmet Tatlıses’in avukatı: İbrahim Tatlıses'in akli dengesi yerinde değil

Türkücü İbrahim Tatlıses ile oğlu Ahmet Tatlıses arasında gerilim tırmanıyor. Torunu Mert Tatlıses’e evinden çıkması için açtığı davayı kazanan şarkıcıya, Ahmet Tatlıses’ten bir tepki daha geldi. Avukatı aracılığıyla bir açıklama yayınlayan isim, “İbrahim Tatlıses'in akıl sağlığı durumu ile ilgili birbiri ile çelişen üç adet sağlık raporu bulunmaktadır” dedi.
Magazin - Magazin
18 Nisan 2024 - 17:02

Başrolünde Can Yaman’ın rol aldığı Sandakon dizisinin oyuncuları belli oldu! Kadroda yok yok

Türkiye’de rol aldığı ‘Erkenci Kuş’ , ‘Bay Yanlış’ , ‘İnadına Aşk’ gibi projelerle adını duyuran ve kariyerine İtalya’da devam eden Can Yaman’ın başrolünde olduğu ‘Sandakon’ dizisi için geri sayım başladı. Merakla beklenen yapımın kadrosu şekillendi. Dizide Ed Westwick, John Hannah, Alanah Bloor, Madeleine Price gibi oyuncuların oynayacağı ortaya çıktı.
Magazin - Magazin
18 Nisan 2024 - 15:54

Grammy ödüllü şarkıcıdan Filistin’e destek! ‘Özgürlük’ sloganları attı

Grammy ödüllü ABD'li şarkıcı SZA, konserinde Filistin'e destek mesajı verdi. Dünyaca ünlü isim İsrail’in Filistin’de yaptığı katliama tepki gösterdi.
 - Nuri Alço’dan haber var! Eşi son durumunu paylaştı
18 Nisan 2024 - 15:29

Beyin kanaması geçiren Nuri Alço’dan haber var! Eşi son durumu paylaştı

Geçtiğimiz günlerde Eskişehir’deki evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan ve beyin kanaması geçirdiği tespit edilen Nuri Alço’dan güzel haber geldi. Günlerdir yoğun bakımda tedavi gören usta oyunun yarın taburcu olacağı öğrenildi.
 - Müge Anlı da şaşırdı! Babası Uğur Dündar değil, başka ünlü
18 Nisan 2024 - 14:51

Müge Anlı “Ekrandan söyleyemem” dedi! Gündem olan iddia: Dilara G.’nin babası Uğur Dündar değil başka bir ünlü!

Oyuncu Metin Akpınar’ın evlilik dışı ilişkiden dünyaya gelen ve DNA testi ile sanatçının öz kızı olduğu kanıtlanan Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı’yı aramak için Müge Anlı’nın yayınına katıldı. Almanya’da yaşayan Orancı’ya ulaşılırken, Nebioğlu’nun ablası Dilara G. ile ilgili şaşırtan bir iddia ortaya atıldı. Programa bağlanan bir seyirci, Dilara G.’nin babasının dava açtığı Uğur Dündar değil, başka bir ünlü isim olduğunu söyledi.
 - Türkiye'nin konuştuğu anneyi Müge Anlı buldu
18 Nisan 2024 - 12:31

Türkiye’nin konuştuğu anne Suphiye Orancı’yı Müge Anlı buldu! İşte ilk sözleri…

Metin Akpınar’ın evlilik dışı ilişkisinden dünyaya gelen kızı Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı’yı bulmak için Müge Anlı’dan yardım istemişti. Anlı, izleyicilerin desteğiyle Orancı’ya ulaştı.
 - 10 bin dolarlık nafakayı ti’ye aldı: Benimki madafaka
18 Nisan 2024 - 11:52

10 bin dolarlık nafakayı ti’ye aldı: Benimki madafaka

Eski eşi Ağu Yağtu ile aralarındaki nafaka krizi bir türlü çözülemeyen Cem Yılmaz, 10 bin dolarlık nafakayı ti’ye aldı. Yılmaz gösterisinde “Benimki nafaka değil, madafaka!” dedi.
 - İlk kez konuştu, “Şahitler var” deyip her şeyi anlattı
18 Nisan 2024 - 11:18

Dilara G. hikayesini anlattı! ‘Annem babamın Uğur Dündar olduğunu söyledi’

Metin Akpınar’ın evlilik dışı ilişkisinden dünyaya gelen kızı Duygu Nebioğlu, ablası Dilara G.’nin babasının da çok ünlü biri olduğunu söylemişti. Söylentilerin ardından bu kişinin Uğur Dündar olduğu iddia edilirken, Dilara G. ilk kez konuştu. Hikayesini anlatan genç kadın “Annem ‘Baban Uğur Dündar’ dedi. Bir süre sevgili olmuşlar, buna şahit insanlar var” sözleriyle dikkat çekti.
 - ‘İsrail askeri’ paylaşımı tepki çeken Taro Tekin özür diledi
18 Nisan 2024 - 10:25

‘İsrail askeri’ paylaşımı tepki çeken Taro Tekin özür diledi

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir ile Yalı Çapkını dizisinde rol alan Taro Emir Tekin, ‘İsrail askeri’ paylaşımıyla gündeme oturdu. Tekin, gelen tepkilerin ardından paylaşım yaparak özür diledi.
 - 35 yıllık geçmiş ortaya çıktı! 'Vicdansız anne' haber olmuş
18 Nisan 2024 - 09:43

Önce Metin Akpınar, sonra Uğur Dündar... 4 kız kardeşin baba arayışının 35 yıllık geçmişi ortaya çıktı

Metin Akpınar’ın evlilik dışı ilişkisinden dünyaya gelen kızı Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı’yı aramak için dün Müge Anlı’nın programına katıldı. Orancı’nın fotoğrafı ilk kez paylaşılırken, kadının ismini ‘Sofi’ olarak değiştirip Almanya’ya kaçtığı öğrenildi. Öte yandan Orancı’nın “Vicdansız anne” başlığıyla 1989 yılında Hürriyet Gazetesi’nde haber olduğu ortaya çıktı.
 - İddialı yarışmacı elendi, gözyaşları sel oldu
18 Nisan 2024 - 09:00

Survivor All Star’dan elenen Yaman gözyaşlarına hakim olamadı! Ögeday’a söyledikleri dikkat çekti

TV8’in ilgiyle takip edilen yarışması Survivor’da dün akşam eleme heyecanı yaşandı. Yaman, Batuhan, Yunus Emre ve Özgür’ün potada olduğu yarışma, rekabet dolu düellolara sahne oldu. Gecenin sonunda ise iddialı yarışması Yaman, Survivor All Star’daki hayallerine veda etti.
 - Tepki çeken pozlar için açıklama: Özür diliyorum
17 Nisan 2024 - 16:40

Sergi için verdiği pozlar tepki çeken Uraz Kaygılaroğlu'ndan açıklama: Özür diliyorum

Kız arkadaşı Sayna Soleimanpour'un ilk sergisi için pozlar veren Uraz Kaygılaroğlu gelen tepkilerin ardından açıklama yaptı. Kaygılaroğlu, “Amacım hiçbir şekilde kötü duygular uyandırmak değildi. Bu sebeple herkesten özür diliyorum” dedi.
Sona Git