Ormanlar kralını bu hale getirdiler

Ormanlar kralını bu hale getirdiler

MAGAZİN Haberleri

Avcılar tarafından kurulan kapan dolayısıyla boynu bir telle sarılan aslanın boğazında derin bir yara açıldı. Bir şey yiyemediği için bir deri bir kemik kalan hayvanın görüntüsü yürek burktu.

Tanzanya'da Mikumi Milli Parkı yetkilileri, parkta boynunda telden bir halkayla, açlıktan ölmek üzere olan bir aslan görüldüğünü, aslanı kurtarmak için çalışmalara başlanmışken aslanın kayıplara karıştığını söylediler. Yetkililer aslanın birkaç gün içinde açlıktan öleceğini tahmin ediyorlar. nbsp;

FOTO GALERİ

Aslanların bazıları, eti için geyiklere kuuruılan kapanlara yakalanırken bazıları da doğrudan hedef alınıyor. Aslanların pençe ve kemikleri Uzak Doğu'da geneleksel ilaç yapımında kullanılıyor. Daha önce kaplanların vücut parçalarına büyük bir talep varken bu hayvanların sayılarının iyice azalmasıyla avcıların aslanları hedef almaya başladığı bildirildi. 1990'larda aslan kemiklerinin kilosu 10 dolara satılırken şimdi bu rakam 300 dolara çıktı. Şimdi de aslan nüfusu hızla azalıyor.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...