Ece Sükan ile Ümit Benan evlendi!

Ece Sükan ile Ümit Benan evlendi!

MAGAZİN Haberleri

Manken ve modacı Ece Sükan, tasarımcı Ümit Benan'la sürpriz bir şekilde Los Angeles'ta dünya evine girdi. İlk fotoğraflarını Instagram'da paylaştı

Stil danışmanı ve model Ece Sükan (37) iki buçuk yıldır birlikte olduğu tasarımcı Ümit Benan'la (34) evlendi. Geçen ay, "Ümit Benan'la ağustosta evleneceğiz" açıklaması yapan Sükan dün akşam saatlerinde ABD'de sadece ailelerin katıldığı düğünle dünya evine girdi. Çiftin geçtiğimiz cumartesi evlenmeye karar verdikten sonra pazartesi günü ABD'ye gittiği belirtildi.


"Sadece evli... Biz 'Evet' dedik"
Sükan, Los Angeles'da Le Parker Meridien Palm Springs Otel'in bahçesinde gerçekleştirilen düğünde sade bir gelinlik giydi. Sükan'ın Vintage gelinliğinin Belle Epoqe döneminden olduğu öğrenildi. nbsp;Nikâh töreninden sonra eşi Benan'ı öperken çektirdiği fotoğrafı Instagram sayfasından paylaşan Sükan, "Sadece evli... Biz 'Evet' dedik" yazarak evliliklerini duyurdu. Sükan'ın arkadaşları ise tasarımcı Benan'la evlenmesine şaşırdı. Pınar Altuğ, "Aaa, tebrikler" diyerek düğün fotoğraflarına yorum yazdı. Ebru Akel, "Hey süpersiniz" derken sunucu Burcu Esmersoy, "Mutluluklar" mesajını iletti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...