Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Nurgül Yeşilçay'ın Instagram isyanı!

Nurgül Yeşilçay'ın Instagram isyanı!

MAGAZİN Haberleri

Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay kısa süre önce adına açılmış Instagram hesabında paylaşılan fotoğraflarına Twitter'da isyan etti.

Nurgül Yeşilçay adına yapılan açıklamada şöyle denildi: "Birçok ünlü isim gibi, Nurgül Yeşilçay da sosyal medyada adına açılan sahte hesaplar nedeniyle sıkıntı yaşamaktadır. Daha önce, sahte Twitter hesaplarıyla mücadele eden ve tek resmi Twitter hesabının https://twitter.com/nrglyslcy olduğunu açıklayan sanatçı, bugünlerde ise Instagram adlı fotoğraf paylaşım sitesinden, kendi adına yapılan sahte paylaşımlar nedeniyle sıkıntı yaşıyor. Instagram'da hiçbir kullanıcı hesabı bulunmayan Nurgül Yeşilçay'ın adına açılmış, başta "nrglyslcy" adlı hesap olmak üzere, tüm sahte hesapların kapatılması için gerekli yasal işlemler başlatılmış bulunmaktadır. İlerleyen zamanlarda sorunun devam etmesi durumunda, sahte hesapları açan kişiler hakkında suç duyurusunda bulunulacağını bilgilerinize sunarız. Sosyal medyada, tek resmi Twitter sayfası olan https://twitter.com/nrglyslcy dışında başka bir hesabı bulunmayan Nurgül Yeşilçay adına açılmış sahte hesapları dikkate almamanızı, iletişim danışmanlığını yürüttüğümüz sanatçımız adına rica ederiz. cnntürk "

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...