Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Çin'de esrarengiz hayvan paniği

Çin'de esrarengiz hayvan paniği

MAGAZİN Haberleri

Garip görünümlü hayvan, insanları korkuttu. Hayvanın genetik deneyler sonucu meydana geldiği sanıldı.

Daha önce hiç görülmemiş, leopar benzeri benekler taşıyan esrarengiz bir mahluk, Çin'de Henan eyaletinin Xinxiang şehri sakinlerinde paniğe yol açtı. nbsp;
Garip görünümlü hayvan, yakınlardaki laboratuvarlarda genetik araştırmalar sırasında meydana geldiği düşüncesiyle insanlarda korkuya yol açtı. Xinxiang sakinleri, hayvanın yanlış giden bir genetik deney sonucu dünyaya geldiğini sanarak alarma geçtiler. Bir görgü şahidi, bunun "genetik deneyler sonucu meydana gelen pembe derili bir domuz" olduğunu söyledi. nbsp;
Halkta esrarengiz mahlukla ilgili yoğun söylentiler üzerine bir açıklama yapan Çin polisi, bunun çok kıymetli bir köpek cinsi olduğunu bildirdi. Emniyet sözcüsü, "Bu kesinlikle bir köpektir. Hem de oldukça pahalı türünden" dedi.
Bu cins köpekler, pahalı olmalarına rağmen çirkinlikleriyle de tanınıyor. Bu köpeklerden biri 2011'de Dünyanın En Çirkin Köpeği seçildi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...