Doğukan Manço'ya feci dayak!

Doğukan Manço'ya feci dayak!

MAGAZİN Haberleri

Ünlü şarkıcı Barış Manço'nun oğlu Doğukan Manço bir mekanın güvenlik görevlileri tarafından darp edildi. Manço bu haberi Twitter'da paylaştı.

DJ performansını sergilemek için Bodrum'da bir mekânla anlaşan Doğukan Manço, üç kişi tarafından darp edildiğini, bazı bölgelerinde kesikler ve sıyrıklar olduğunu söyledi. Yaşadıklarını Twitter adresinden paylaşan Doğukan Manço' Bu gece Bodrum'da mekan sahibi ve güvenlikler tarafından darp edilerek hastaneye kaldırıldım. Sahne alamayacağım. 3 kişi tarafından Darp edilmemin sebebi Soundcheck'e (Ses kontrolleri) engel olmalarının üzerine sahneden inerken çalmaya zorlanmamdır. Ben iyiyim arkadaşlar, bana boş yere saldıran 3, 4 tane mangandanın yaptığını hazmetmekte güçlük çekiyorum 2, 3 kesik sıyrık var o kadar geçer...' iletisini yazdı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...