James Bond için özel üretildi

James Bond için özel üretildi

MAGAZİN Haberleri

Aston Martin, James Bond'un yeni çekilecek filmine özel 10 adet süper lüks otomobil üretti. Arabaların seri üretimi yapılmayacak ve satışı olmayacak

Dünyanın en uzun soluklu macera serisinde genelde hep süper performanslı arabalar kullanılıyor ve çoğu zaman bu arabalar film sonunda hurda haline geliyor. 24'üncüsü çekilecek olan filmde DB10'ların akıbeti de böyle olabilir ama 007 karakterinin, bu kez arabayı daha dikkatli kullanması bekleniyor.

Filmin yönetmeni Sam Mendes, filmin ihtiyaçlarını tam olarak karşılaması için araba tasarımcılarıyla birlikte çalıştı, araba, Mendes'in taleplerine göre üretildi. Firma, spor arabanın özelliklerini açıklamadı, sadece arabanın "geleceğe bir selam" olduğunu ifade etmekle yetindi.
James Bond için özel üretildi

Filmde yine James Bond olarak Daniel Craig rol alacak. Çekimlerine pazartesi günü başlanacak filmin İngiltere'de Ekim 2015'te gösterime girmesi bekleniyor. Filmin çekimleri, Londra, Mexico City ve Fas'taki Tanca ve Erfud'da yapılacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...