Tuba Büyüküstün, Hollywood starıyla aynı filmde

Tuba Büyüküstün, Hollywood starıyla aynı filmde

MAGAZİN Haberleri

Yeni filminin cast çalışmalarına devam eden Ferzan Özpetek, Matt Dillon'ın ardından bir Hollywood starıyla daha anlaştı.

Uzun yıllardır yaşamını İtalya'da sürdüren yönetmen Ferzan Özpetek, kendi yazdığı “Rosso İstanbul” (İstanbul Kırmızısı) kitabından uyarlayacağı sinema filminin hazırlıklarına hız verdi. Yapımcıları arasında BKM'nin de bulunduğu filmin cast çalışmalarını sürdüren yönetmen, Oscar adayı ünlü oyuncu Matt Dillon'ın ardından ABD'li aktör Josh Hartnett'la da anlaştı.


ANNEYİ ARIYOR
37 yaşındaki Hollywood yıldızı, 1998 yapımı “Halloween H20: 20 Years Later” ve 2001 yapımı “Black Hawk Down” (Kara Şahin Düştü) filmleriyle tanınıyor.


Üç-dört günlüğüne Türkiye'ye annesini ziyarete gelen, ancak 1 ay kalan bir yönetmenin hikâyesini anlatacak sinema filminde Türkiye'den Tuba Büyüküstün, Haluk Bilginer ve Mehmet Günsür de rol alacak. Çekimleri önümüzdeki nisan ayında İstanbul'da başlayacak filmde anne karakterini kimin canlandıracağı ise henüz belli değil. Özpetek, filmin kilit karakterlerinden biri olan anneyi oynayacak isim için titiz bir çalışma yürütüyor.


Ferzan Özpetek, filminin oyuncu kadrosuna Josh Hartnett ve Tuba Büyüküstün'ün de dahil olduğunu sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarla duyurdu. Özpetek, Büyüküstün'ün fotoğrafının altına şu yorumu yazdı: “Muhteşem büyüleyici gözlerin yeter.”  

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...