Bu defa da Elizabeth Taylor'ın bileziğini çaldı

Bu defa da Elizabeth Taylor'ın bileziğini çaldı

MAGAZİN Haberleri

Geçtiğimiz yaz 100 bin dolar değerinde mücevheri çalmakla suçlanan ancak aklanan ABD'li yıldız Lindsay Lohan hakkında yeni iddia!

Geçtiğimiz yaz 100 bin dolar değerinde mücevheri çalmakla suçlanan ancak aklanan ABD'li yıldız Lindsay Lohan hakkında yeni iddia! TV filmi "Liz amp; Dick"te efsane oyuncu Elizabeth Taylor'ı canlandıran Lohan, bu defa da ünlü oyuncuya ait bir bileziği çalmakla suçlanıyor. Uzun süre Taylor için çalışan hemşire, "Ünlü aktris, bizzat bana bileziği hediye etmişti. Lindsay Lohan, bileziği görür görmez çok beğendi ve sürekli ondan bahsetti. Sonra evimi ziyaret ettiği gün bilezik ortadan kayboldu. Bileziği koluna takmıştı. Kendisini arayıp bileziğin onda olup olmadığını sordum. Almadığına dair yemin etti. Polisi arayacağımı söyleyince bileziği asistanı ile geri gönderdi" dedi. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...