Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cem Yılmaz cebini dolduracak

Cem Yılmaz cebini dolduracak

MAGAZİN Haberleri

'Ali Baba ve 7 Cüceler'i bir içecek firmasının sponsorluğunda 13 Kasım'da vizyona sokacak olan Cem Yılmaz, filmin maskotu olan kuklalardan satacak

Mizah yeteneği kadar ticari zekasıyla da bilinen Cem Yılmaz, yine yapacağını yaptı! Ünlü komedyen, her filminde olduğu gibi 13 Kasım'da vizyona sokacağı 'Ali Baba ve 7 Cüceler'de birçok firmayla sponsorluk anlaşması yaptı.
YORUMLARDAN ESİNLENDİ
Cem Yılmaz'ın 29 Ekim'de biletleri ön satışa sunulacak filminden yine milyonlarca lira kazanacağı ise kesin... Ancak Cem Yılmaz, sadece sponsorluk ve gişe gelirleriyle yetinmemek için ticari aklını yine konuşturdu. Filmin resmi internet sitesinde 'Ali Baba ve 7 Cüceler'deki karakterlerinden biri olan Ali Şenay'dan esinlenip 'Şenay Cüccaciye' diye bir bölüm açan ünlü şovmen, buraya gelen yorumlar üzerine kolları sıvadı. Cem Yılmaz, filmdeki 'Bilgin', 'Dangalak', 'Meraklı', 'Neşeli', 'Salak', 'Somurtkan' ve 'Uykucu' adını taşıyan cücelerin kuklarını ürettirip satışa sunma kararı aldı. Cem Yılmaz'ın sporsonsorluk, gişe, filmin DVD ve TV satışı dışında bir de kuklalar sayesinde cebini dolduracak olması "Darpahane Cem" dedirtti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...