Berkay'a bir kötü haber daha!

Berkay'a bir kötü haber daha!

MAGAZİN Haberleri

Bir hafta önce otomobili kurşunlanan Berkay'ın sahne aldığı gece kulübü, mekanda olay çıkaran iki kişi tarafından mermi yağmuruna tutuldu.

Kimliği belirsiz motosikletli kişiler tarafından geçtiğimiz cuma günü otomobili kurşunlanan Berkay'a bir kötü haber daha. Şarkıcının önceki akşam sahne aldığı Levent Vitrin Clup'takilerle tartışan iki kişi, dışarı çıkarak silahlarıyla etrafa rastgele ateş etti. Saldırganlar olay yerinden kaçmayı başarırken, ölen ya da yaralanan olmadı. Mekanın önüne gelen çok sayıda polis, yerlerde boş mermi kovanı aradı. 
Berkay'a bir kötü haber daha!

''Yaşanan olay benimle ilgili değil''


Aracına yapılan saldırıyla ilgili çalışmaların sürdüğünü söyleyen Berkay, "Bu gece yaşanan olay benimle ilgili değil. Hiç kimseyle en ufak bir problemim yok. Hayatımda sorun çıkarabilecek biri de yok. Avukatım aracılığıyla koruma talebinde bulunduk. Emniyet koruma çıkardı" dedi. Şarkıcı, 'Reklam yapıyor' iddialarına ise, "25 gün sonra albümüm çıkacak. Reklama ihtiyacım olduğunu düşünmüyorum" açıklamasını yaptı.


Olay yerine gelen polis memurları, mekanın etrafında boş kovan aradı.


Kaynak: Milliyet

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...