Keremcem ile Ezgi Asaroğlu ilk defa böyle görüntülendi

Keremcem ile Ezgi Asaroğlu ilk defa böyle görüntülendi

MAGAZİN Haberleri

Seda Güven'den boşandıktan sonra adı "O Hayat Benim"deki rol arkadaşı Ezgi Asaroğlu ile anılmaya başlanan Keremcem artık aşkını saklamıyor.

Seda Güven'den boşandıktan sonra adı "O Hayat Benim"deki rol arkadaşı Ezgi Asaroğlu ile anılmaya başlanan Keremcem artık Seda Güven defterini tamamen kapattı.
 
ÇARESİZ OBJEKTİFLERE POZ VERDİ
 
Yakışıklı oyuncu Keremcem, artık Seda Güven defterini tamamen kapattı. Ağustosta evlendiği güzel oyuncuyla 9 ay sonra boşanan Keremcem, önceki gün Ezgi Asaroğlu ile Akmerkez'deydi. Boşandıktan sonra adının anıldığı güzel oyuncuyla bir kafede yemek yiyen yakışıklı oyuncu, Asaroğlu ile görüntülenmemek için kafede uzun süre bekledi. Ünlü çift, gazetecilerin gitmeyeceğini anlayınca ise çaresiz objektiflere poz verdi.
 
SORULARA CEVAP VERMEDİLER
Israrlı aşk soruları karşısında tek kelime etmeyen Ezgi Asaroğlu ile Keremcem, AVM'den de birlikte ayrıldı. 
AŞK İLANI MI!
Adının anıldığı güzel oyuncuyla, ilk kez dizi ve set dışında böyle poz veren yakışıklı oyuncu, "Artık aşkını ilan ediyor" dedirtti. Bu arada Keremcem'den boşanan Seda Güven de kalbini yine kendisi gibi oyuncu olan Onur Tuna'ya kaptırdı. Güven ile Tuna, şimdilik aşklarını gizli yaşamayı tercih ediyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...