Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Brad Pitt'in yeni filminin çekimleri başladı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Brad Pitt'in yeni filminin çekimleri başladı

MAGAZİN Haberleri  / AA

Başrollerinde Brad Pitt ile Oscar ödüllü oyuncu Marion Cotillard'ın bulunduğu, Oscar ödüllü Robert Zemeckis'in yönettiği "Allied" isimli filmin çekimlerine başlandı.

Konuya ilişkin açıklamaya göre, prodüksiyonu Kanarya Adaları'nda gerçekleşen, Paramount Pictures ve GK Films yapımı filmin çekimleri, Londra'da yapılıyor.

Romantik gerilim türündeki filmin orijinal hikayesini, Steven Knight kaleme aldı. Graham King, Zemeckis ve Steve Starkey'in yapımcılığı üstlendiği filmde, Denis O'Sullivan, Jack Rapke, Jackie Levine, Patrick McCormick ve Knight sorumlu yapımcı olarak görev alıyor.

Brad Pitt'in "Max Vatan" adında bir istihbarat subayını canlandırdığı filmin konusu kısaca şöyle:

"Vatan, 1942'de Kuzey Afrika'da Fransız direniş savaşçısı Marianne Beausejour ile düşman hattının gerisinde ölümcül bir görevde karşılaşır, Londra'da tekrar bir araya gelirler. İlişkileri savaşın aşırı baskısının tehdidi altındadır."

Jared Harris, Lizzy Caplan ve Matthew Goode'nin de rol aldığı "Allied", 25 Kasım'da vizyona girecek.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...