Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bizimkiler'in Cemil'i, Sevim'i görünce gözyaşlarını tutamadı

Düzenleyen:
Bizimkiler'in Cemil'i, Sevim'i görünce gözyaşlarını tutamadı

MAGAZİN Haberleri

Unutulmaz dizi ‘Bizimkiler’de Cemil karakterini canlandıran Uğurtan Sayıner dizide eşi ‘Sevim’i oynayan Sabriye Kara'yı görünce gözyaşlarını tutamadı.

Hafızalara Bizimkiler’in Cemil’i olarak kazınan usta tiyatrocu Uğurtan Sayıner, Renkli Sayfalar programına konuk oldu. Programda büyük bir sürpriz yazandı ve Sayıner’in dizide eşini canlandıran Sabriye Kara stüdyoya meşhur ‘Koş Sevim koş’ repliği ile çağrıldı. Uğurtan Sayıner 15 yıl boyunca eşini canlandıran Kara’yı görünce gözyaşlarını tutamadı. Sabriye Kara şunları söyledi:

"Sokakta görenler 'Cemil Bey öldü değil mi? 'diyorlar. Niye ölsün ayol adam İzmir'de yaşıyor diyorum. Doğum günlerinde arıyorum Uğurtan'ı. Bir tek sen arıyorsun diyorlar bana 'Seni kim arasın' diyorum. Bir kez de sen ara... Tiyatroda bir aile kültürü vardır. Sanırım onun etkisiyle kimle karşılaşsak samimi oluyoruz."

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...