Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Tuğba Özay'dan çok konuşulacak Yılmaz Morgül itirafı

Düzenleyen:
Tuğba Özay'dan çok konuşulacak Yılmaz Morgül itirafı

MAGAZİN Haberleri

Survivor'dan elendikten sonra bir programa konuk olan Tuğba Özay, Yılmaz Morgül hakkında çok konuşulacak açıklamada bulundu

Uçankuş TV'de "1 Erkek 1 Kadın" programının canlı yayın konuğu Tuğba Özay oldu. Tuğba Özay, Survivor'da ada hayatından özel hayatına, özel hayatından iş hayatına kadar birçok konura açıklamalar yaptı.

"BİR KERESİNDE YILMAZ MORGÜL'Ü..."

Adada kendi düzenini ve temizliğini koruduğunu söyleyen Özay; "Hijyen delisiyim, titizlik abidesiyim ama adada yemek konusunda çöplükten yiyecek aradığımı bile biliyorum. Bir keresinde Yılmaz Morgül'ü, kafasını çöplüğe sokarken gördüm" dedi.

"YILMAZ MORGÜL KENDİNİ HİÇ BOZMADI"

Bütün yarışmacıların aynı şartlarda olduğunu belirten Özay; "Survivor bir yarış yeri, ama yarış yeri olduğu gibi, bir duruş yeri de. Yılmaz Morgül, adada duruşunu bozmayan isimlerdendi. Sağlık sorunlarını aşıp gelmesine rağmen, kendini hiçbir zaman bozmadı" açıklamasını yaptı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...