Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Poyraz Karayel'de şoke eden son!

Düzenleyen:
Poyraz Karayel'de şoke eden son!

MAGAZİN Haberleri

Poyraz Karayel dün akşam bomba gibi bir sezon finali ile ekranlara geldi.

Kanal D ekranlarında ikinci sezonunu dolduran Poyraz Karayel dizisi 62. bölümüyle sezon finali yaptı. Heyecanla beklenen sezon finalinde yaşanan sürpriz gelişmeler izleyicileri şoke etti.

AYŞEGÜL POYRAZ'IN YÜZÜNÜ GÖSTERDİ

Sürprizlerin ardı arkası kesilmediği sezon finalinde önce Sema karakteri silahla intihar etti. İzleyiciler Sema'nın intiharının şokunu yaşarken Poyraz'ın vurulmasıyla sarsıldı. Diziye ismini veren Poyraz Karayel karakterini toprağa verilirken ekran başında olan izleyiciler göz yaşlarına boğuldu. Poyraz'ın ölümüyle ilgili şüphe kalmaması için cenazede Ayşegül, Poyraz'ın kefenini açarak yüzünü gösterdi.

Poyraz Karayel 62. son bölümü sezon finalinde Poyraz öldü mü?

Poyraz Karayel'de şoke eden son!

İLKER KALELİ'NİN MESAJI ŞAŞIRTTI

Yine de bir şekilde Poyraz'ın gelecek sezon devam edeceğini düşünen dizi hayranları sosyal medyada Poyraz Karayel'in sezon finalinin en çok konuşulan konular sıralamasında zirveye taşıdı. Ağırlıklı olarak Poyraz'ın gelecek sezon devam edeceğini düşünen sosyal medya kullanıcıları İlker Kaleli'nin Instagram hesabından paylaştığı mesajla son bir şok daha yaşadı.

"İşte bir yolun daha sonu..." cümlesiyle yazısına başlayan Kaleli'nin veda niteliğindeki uzun mesajı sonrası takipçiler hem İlker Kaleli'ye hem de yapım ekibine sitem dolu yorumlar yazdı.

İşte İlker Kaleli'nin sosyal medya üzerinden yaptığı o açıklama:

"İşte bir yolun daha sonu... Kaç adım attık, nerelere girdik, nerelerden geçtik beraber, herşey değisti bu bir çift bot değişmedi. Ayakkabıları ayrı severim ben. Bir insanın seçimlerini, yürüdüğü yolları, sevincini, hayalkırıklığını, koşarak kaçışını, koşarak kavuşmasını, yere nasıl bastığını, ayakta nasıl kaldığını onlar bilir.

"EN MASUM YERİDİR İNSANIN AYAKLARI"

Gizli bir kayıt makinesi gibi. Görmesini bilene anlatır bütün hikayeyi. Üzerindeki izlerde yazılıdır insanin kim olduğu. Ve ne derlerse desinler, en masum yeridir insanın ayakları. Eller yalan söyler, gözler yalan söyler, kelimeler kandırır ama ayaklar bilmez numara yapmayı, gizlemeyi, kandırmayı...

"KİMSE BİLMEZ, BİLMEMELİDİR DE"

Öylece dururlar tüm yaşadıklarıyla... Bügün ikinci sezon finali. Hep beraber elimizden geldiğince, bir hikaye anlatmaya çalıştık, başka da bir derdimiz olmadı hiçbir zaman. İyi günümüz oldu, kötü günümüz oldu, içeride neler oldu, dışarıdan ne göründü kimse bilmez, bilmemelidir de...

"ÇOK AĞIR BEDELLER ÖDEYEREK BUGÜNLERE GELDİK"

Konuşarak kendini anlatmayı pek sevmem ben, bazı hisler, bazı dertler kelimelerden büyüktür. O yüzden susuşmuzun bir anlamı vardı bunca zaman. Sustum sadece. Söyleyecek birşeyim olmadığından değil, bu kadar iftira ve karalamanın içinde sadece "durmak" doğru olduğundan. Hayret ve şaşkınlık içinde... Neyse... Sadece çok ağır bedeller ödeyerek bugünlere geldik, en yakınımızdan en uzağa, bilen biliyor, yine de çok konuşmaya gerek yok. En zor günlerimde, benden desteğini esirgemeyen, öyle ya da böyle, gerçeği merak eden, gelen, mesaj yollayan, birşeyler yapan tüm dostlara, canlara; içinizin güzelliği, koşulsuz yoldaşlığınız en büyük ödülümdür. Ve doğru her zaman yolunu bulur. Saygılar ve sevgiler.

Emeği geçen herkese çok teşekkürler... Kendinize iyi bakın..."

Final bölümü, sosyal medyada da geniş yankı buldu.

İşte yapılan yorumlardan bazıları:

- Ben hala Ayşegül'ün 'Hep numara yapar o. Bir kez bakayım kefene.' deyişinde kaldım...

- Sabah sabah gözlerim şişti ağlamaktan. Ölmedi değil mi Poyraz Karayel? Bırakmaz değil mi Ayşegül'ü?

- Dünyanın en güzel şiiri Ayşegül. İçim çıktı ağlamaktan...

- Ya hortlasa yemin ediyorum 'Bu ne biçim dizi' demem! Hortlasın abi ya. Hortlasın...

- Aşıklar bir bir ölüyor Albayım.. Bedenleri ayrılıyor sevdiklerinden, ama ruhları kalıyor sevdiklerinin kalplerinde...

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...