Kemal Doğulu'dan haber var! (Kemal Doğulu'nun sağlık durumu nasıl?)

Düzenleyen:
Kemal Doğulu'dan haber var! (Kemal Doğulu'nun sağlık durumu nasıl?)

MAGAZİN Haberleri

Dün evinde merdivenlerden düşerek ciddi hasar alan Kemal Doğulu için kardeşi Kadir Doğulu dua istedi. Kemal Doğulu'nun son sağlık durumu nasıl?

Son olarak İşte Benim Stilim'de jüri üyeliği yapan modacı Kemal Doğulu evinde merdivenlerden düşerek hastaneye kaldırılmıştı. Ciddi kan kaybına uğrayan ve omuriliğinde hasar olduğu söylenen Doğulu hakkında abisi Kadir Doğulu sosyal medyadan açıklama yaptı. Doğulu Instagram'da 'Dua edin... ' yazan bir kare paylaştı. Altına ise şu notu ekledi.

İşte Kadir Doğulu'nun sosyal medyada paylaştığı yazı;

Abimin sağlık durumu ciddiyetini koruyor. Doktorlar elinden geleni yaptı yapıyorda. Tüm aile yanındayız. Kritik günleri atlatması için dua ediyoruz. Şu mübarek günlerde sizde Abim için dua edin... Önce abim iyi olsun sonra neler olduğu anlatılır. Ailemiz dışında yapılan açıklamaları ciddiye almayın lütfen...

Kemal Doğulu'dan haber var! (Kemal Doğulu'nun sağlık durumu nasıl?)

Omuriliği çatlamıştı

Durumu hakkında bilgi verilmeyen Kemal Doğulu’nun omuriliğinin çatladığı öğrenildi. Çağla Şıkel, Hakan Akkaya ve Öykü Serter gibi ünlü isimler de hastaneye geldi. Çağla Şıkel, Doğulu’nun düştükten yaklaşık 1,5 saat sonra bulunduğunu belirtirken, ünlü modacının  hayati durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...