Magazin - Magazin
29 dakika önce

‘Amin’ videosuyla gündem olan Gizem Yıldız nişanlandı! Sosyal medyada yapılan yorumlara sitem etti

Erkek arkadaşıyla birlikte çektiği ‘Amin amin’ videosu ile adını duyuran sosyal medya fenomeni Gizem Yıldız nişanlandı. Sosyal medyada nişandan kareleri paylaşan Yıldız, hakkında yapılan yorumlara “Benim için gayet de gurur verici bir andı. Kimse olmasa da hiç problem değil. Her şeyden önce Rabbim var” sözleriyle sitem etti.
 - Yeni imajıyla sosyal medyanın diline düştü
1 saat 30 dakika önce

Murat Boz’dan yeni imaj! Farklı saç stili çok konuşulacak

Ünlü şarkıcı Murat Boz imaj değiştirdi. Son halini sosyal medyada paylaşan Boz’a pek çok yorum gelirken, takipçileri “Gerçek mi?” , “Bu sen misin?” demekten kendini alıkoyamadı.
 - İzleyiciler şaşkın! İddialı başlayan dizi final yapıyor
2 saat 8 dakika önce

İddialı başlamıştı! Now TV’nin sevilen dizisi ‘Korkma Ben Yanındayım’ final yapıyor

Now TV ekranlarında izleyiciyle buluşan ve başrollerinde Şevket Çoruh, Günay Karacaoğlu, Murat Aygen gibi usta oyuncuları buluşturan Korkma Ben Yanındayım dizisi final kararı aldı.
 - Cem Yılmaz 51 yaşında! ‘Uzun yaşamımın sırrı hep…’
2 saat 44 dakika önce

Cem Yılmaz 51 yaşında! ‘Uzun yaşamımın sırrı hep…’

23 Nisan doğumlu komedyen Cem Yılmaz, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla 51. yaş gününü kutladı. Arabasıyla verdiği bir pozu paylaşan Yılmaz, altına “Uzun yaşamımım sırrı hep pozitif bakmam ve kendimi sevmem” notunu düştü.
 - Tatlıses ile birlikte oynamıştı! Meşhur filmde de figüranmış
3 saat 10 dakika önce

İbrahim Tatlıses ile aynı filmde oynamıştı! Suphiye Orancı o meşhur filmde de figüranlık yapmış

Metin Akpınar’ın öz kızı olduğunu DNA testiyle kanıtlayan Duygu Nebioğlu, annesini bulmak için Müge Anlı’nın programına konuk olmuştu. Uzun yıllardır Almanya’da yaşayan kadına Anlı’nın takipçileri ulaştı. Programda Suphiye Orancı’nın İbrahim Tatlıses’in filmlerinde figüranlık yaptığı görüntüler ekrana verildi. Son olarak Orancı’nın ikiz kızlarının babası Metin Akpınar’la da aynı filmde rol aldığı ortaya çıktı.
 - ABD'de ölü bulunan Yağmur Taktaş Adana'da defnedildi
16 saat 32 dakika önce

ABD'de ölü bulunan Yağmur Taktaş Adana'da defnedildi

İşte Benim Stilim yarışmasıyla ünlenen sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş, ABD'de kaldığı evde ölü bulunmuştu. Taktaş'ın cenazesi memleketi Adana'da dün toprağa verildi. Aile, avukatları aracılığıyla Türk asıllı ABD vatandaşı sevgilisi Andre Can F.’den şikayetçi oldu.
 - 6 yıllık evlilik bitiyor! Sürpriz ayrılık kararı...
19 saat 50 dakika önce

6 yıllık evlilikte mutsuz son! Sürpriz ayrılık kararı: Aslı İnandık ile eşi boşanıyor

2018 yılında evlenen oyuncu Aslı İnandık ile menajer Ahad Kazmaz’ın boşanma kararı aldığı ortaya çıktı. Anlaşmalı olarak ayrılacakları öğrenilen çiftin 3 ay önce evlerini ayırdıkları belirtildi.
 - Evinin kapılarını açtı! Neredeyse her odası simsiyah
20 saat 18 dakika önce

Evrim Akın, Popstar Bayhan’ın evini gezdi! Neredeyse her odası siyah

Katıldığı Popstar yarışmasıyla adını duyuran Bayhan, evinin kapılarını açtı. Şarkıcının neredeyse her odasını simsiyah eşyalarla dekore etmesi dikkat çekti. Evindeki yenilebilir altın tozlu tespih koleksiyonu ise şaşırttı.
Magazin - Magazin
21 saat 21 dakika önce

Oyuncu Sermiyan Midyat kaza geçirdi! ‘Hala şoktayım ve üzgünüm’

Rol aldığı dizi ve filmlerdeki başarısıyla adından söz ettiren ünlü oyuncu Sermiyan Midyat’ın aracına geriden gelen bir kurye çarptı. Kaza sonrası açıklama yapan Midyat, “Çarpan kuryeye çok üzüldüm. Ekmeğinin peşinde bir insan, Allah'tan canına bir şey olmadı. Hala şoktayım ve üzgünüm” dedi.
 - O Ses yarışma birincisi silahıyla kendini vurdu
22 saat 13 dakika önce

O Ses Fransa yarışmasının birincisi silahıyla kendini vurdu

Fransa’da düzenlenen ‘O Ses’ adlı şarkı yarışmasında 2014’te birinci seçilen Kendji Girac bit pazarından satın aldığı silahla kendini vurdu. Kurşunun Girac'in göğsüne isabet ettiği öğrenilirken, şarkıcının hayati tehlikesinin bulunmadığı bilgisi edinildi.
 - Kırmızıgül'e yasak! Sosyal medyadan tepki gösterdi
22 Nisan 2024 - 11:52

Mahsun Kırmızıgül 'Dinle' şarkısının 23 Nisan etkinliklerinde yasaklandığını duyunca tepki gösterdi

Sahne şovları ve yaptığı açıklamalarla adından söz ettiren Mahsun Kırmızıgül, geçtiğimiz günlerde hakkında çıkan ‘öldü’ haberlerine isyan etmişti. Kırmızıgül son olarak 23 Nisan etkinliklerinde yasaklanan şarkısı ve verdiği tepkiyle gündeme oturdu.
 - Filmlerinde figüranlık yapmıştı! Tatlıses gerçeği açıkladı
22 Nisan 2024 - 11:07

Filmlerinde figüranlık yapmıştı! İbrahim Tatlıses’ten ‘Suphiye Orancı’ açıklaması

Metin Akpınar’ın evlilik dışı ilişkisinden dünyaya gelen kızı Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı’yı bulmak için Müge Anlı’nın programına konuk oldu. Orancı’nın geçmişte figüranlık yaptığı ve İbrahim Tatlıses ile birkaç filmde rol aldığı ortaya çıktı. Konuyla ilgili ilk kez konuşan Tatlıses ise “Arkadan öyle geçmiş, tanımıyorum” ifadelerini kullandı.
Magazin - Magazin
22 Nisan 2024 - 09:28

Kolbastı müziğinin mimarı İsmail Yazıcıoğlu hayatını kaybetti

Trabzon'da kolbastı oyununun tanınmasında katkıları olan ses ve saz sanatçısı İsmail Yazıcıoğlu hayatını kaybetti. 76 yaşındaki sanatçının geçirdiği kalp krizi nedeniyle vefat ettiği öğrenildi.
 - Sosyal medya fenomeni ölü bulundu! Kan donduran detaylar...
22 Nisan 2024 - 09:12

İşte Benim Stilim yarışmacısı Yağmur Taktaş ölü bulundu, kan donduran detaylar ortaya çıktı

Katıldığı İşte Benim Stilim yarışmasıyla adını duyuran 28 yaşındaki Yağmur Taktaş, Amerika Birleşik Devletleri’nde kaldığı evde ölü bulundu. Taktaş’ın ölümüne dair korkunç detaylar da gün yüzüne çıktı.
 - Hayal kırıklığının ardından dikkat çeken sözler!
21 Nisan 2024 - 14:28

Seçimde büyük fark yemişti! Hakan Peker'den günler sonra ilk açıklama

31 Mart yerel seçimlerinde İyi Parti'den belediye başkan adayı olan ünlü şarkıcı Hakan Peker, seçim mağlubiyetinin ardından ilk kez konuştu.
 - Konserde büyük sürpriz! Bir anda sahneye çıkınca...
21 Nisan 2024 - 11:54

İşte Ata Demirer'in kardeşi Cenk! Konserde sahneye çıktı

Ünlü komedyen Ata Demirer, İstanbul'daki bir konserinde hayranlarına sürpriz yaptı. Demirer, konserde sahneye çıkan kardeşi Cenk Demirer'le olan videosunu Instagram hesabından paylaştı.
 - Uğur Dündar yayın yasağı kararı aldırdı
21 Nisan 2024 - 02:01

Babalık davasıyla gündemdeki Uğur Dündar hakkındaki haberler için yayın yasağı kararı aldırdı

Türkiye günlerdir Dilara Gülatan’ın Uğur Dündar’a açtığı babalık davasını konuşuyor. Uğur Dündar, hakkındaki haberler için yayın yasağı kararı aldırdığını duyurdu.
 - İlk kez konuştu! 'Babamın kim olduğunu bilmek istemiyorum'
20 Nisan 2024 - 17:17

Suphiye Orancı’nın en büyük kızı ilk kez konuştu! ‘Babamın kim olduğunu bilmek istemiyorum’

Metin Akpınar’ın evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen kızı Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı’yı bulmak için Müge Anlı’nın yayınına katıldı ve yaptığı açıklamalarla ağızları açık bıraktı. Yıllar önce kızlarını terk edip Almanya’ya yerleşen Orancı’ya ulaşılırken, büyük abla Furaye ilk kez konuştu ve “Babamı öğrenmek istemiyorum” dedi.
 - Şaşırtan cevap! Sosyal medyada tepki gördü
20 Nisan 2024 - 16:23

Can Yaman’dan şaşırtan cevap! Sosyal medyada tepki gördü

Demet Özdemir ile birlikte rol aldığı Erkenci Kuş dizisiyle yıldızı parlayan Can Yaman, kariyerine İtalya’da devam etme kararı aldı. Şimdilerde İtalyan yapımı Sandakon’da rol almak için hazırlık yapan Caman, meslektaşlarını kızdıracak açıklamasıyla gündeme geldi.
 - Yakışıklı jön yıllar sonra ortaya çıktı, işte son hali
20 Nisan 2024 - 15:27

Yeşilçam'ın yakışıklı jönü Sertan Acar yıllar sonra görüntülendi! İşte son hali

70’li yıllarda oynadığı ‘Ayşecik’ filmleriyle hafızalara kazınan Sertan Acar’ın Yeşilçam macerası yalnızca iki buçuk yıl sürdü. Rol aldığı yapımlarla yıldızı parlayan oyuncu seneler sonra ortaya çıktı. Fotoğrafını görenler “Hala çok yakışıklı ve karizma” , “Allah uzun ömürler versin” yorumları yaptı.
 - Sosyal medyadan öfte kustu! ‘1. bölümü geçtik, 2. geliyor'
20 Nisan 2024 - 14:17

Metin Akpınar’ın kızı Duygu Nebioğlu öfke kustu! ‘1. bölümü geçtik, 2. bölüm geliyor! O koca koca ünlüler var ya…’

Metin Akpınar’ın evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen ve annesi Suphiye Orancı’yı aramak için bu hafta Müge Anlı’ya konuk olan Duygu Nebioğlu, sosyal medyadan ateş püskürdü. Instagram'dan video paylaşan Nebioğlu, “Fragmanı geçtik. 1. bölümü de geçtik, 2. bölüm geliyor” dedi.
Sona Git