Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yalın, Harbiye'yi salladı

Düzenleyen:
Yalın, Harbiye'yi salladı

MAGAZİN Haberleri

Pop müziğin başarılı ismi Yalın, yeni albümü 'Bayıla Bayıla'yı dün gece Harbiye Açık Hava Sahnesi'nde seslendirdi. Renkli bir konsept hazırlayan şarkıcı hayranlarını hayal dünyasına taşıdı

Yalın, heyecanla beklenen “Bayıla Bayıla” albümünden şarkılarını ilk kez 6 Ekim Perşembe günü Harbiye Açıkhava’da seslendirdi. “Bayıla Bayıla” albümünün çıkış şarkısı olan “Tatlıyla Balla”nın yanı sıra Yalın; yeni albümünden “Kader Ne Söylüyorsa”, “Delidir”, “Nöbetçi Geceler”, “Sesinde Aşk Var” gibi şarkılarına da konserinde yer verdi.

Yalın, ikinci yarıya sevenlerine sürpriz yaparak sahneye DJ Set ile çıktı. Yalın, setin başına davet ettiği Mahmut Orhan’ı Harbiye’ye “23 yaşında dünya listelerinin tozunu attırıyor” diye tanıttı. DJ Mahmut Orhan, “Ki Sen” ve Bayıla Bayıla albümünden “Sesinde Aşk Var” şarkısına Harbiye Açıkhava konseri için özel olarak yaptığı remiksle Yalın’a eşlik etti. 

Yalın’ın “Bayıla Bayıla” albümü konsepti Açıkhava sahnesine taşınarak, Black Light Art çalışmasıyla Harbiye renklendirildi. Rengarenk görsellerin eşlik ettiği konserde, Yalın, sahneye sprey boya ile hayranlarına “KALBİMSİNİZ” yazdı. 

Yalın’ı dinlemeye gelenler arasında Çağla Şikel, Hakan Akkaya, Aslışah Alkoçlar, Tamer Yılmaz, Simay Kamer Uras, Sedef İybar gibi ünlü isimler de vardı. 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...