Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hadise sessizliğini bozdu

Düzenleyen:
Hadise sessizliğini bozdu

MAGAZİN Haberleri

Bir giyim markasıyla yaptığı anlaşmaya uymadığı gerekçesiyle icra geldiği iddia edilen Hadise, sessizliğini Instagram'da yaptığı açıklamayla bozdu.

Bundan 4 yıl önce bir giyim markasıyla yaptığı 500 bin Euro'luk anlaşmaya aykırı davrandığı nedeniyle 250 bin euro cezaya mahkûm edilen ve 'O Ses Türkiye'de jüri üyesi olan Hadise, iddiaya göre önceki gün program için bant çekimleri devam ederken icra memurlarının stüdyoya gelmesiyle büyük şaşkınlık yaşadı. 

"BİZİ EDEBİMİZ SUSTURUR"
Geçirdiği sıkıntılı günler nedeniyle evden çıkmadığı iddia edilen başarılı popçu, öne sürülen bu iddialara Instagram hesabı üzerinden Hz. Mevlana'nın bir sözünü paylaşarak yanıt verdi. 

Başarılı popçu konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmazken kişisel Instagram hesabı üzerinden Hz. Mevlana'ya ait olan, "Bizi edepsizler değil, edebimiz susturur." cümlesinin bulunduğu bir görseli paylaştı

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...