Gülben Ergen soyadını değiştirmedi

Düzenleyen:
Gülben Ergen soyadını değiştirmedi

MAGAZİN Haberleri

Erhan Çelik ile boşanma kararı alan Gülben Ergen, 2 yıllık eşiyle ilgili bütün fotoğrafları silerken; sosyal medya hesabında hala "çelik" soyadını kullanması dikkat çekti.

Sürpriz bir şekilde ayrılık kararı alan Gülben Ergen ve Erhan Çelik çifti, 2 Aralık'ta hakim karşısına çıkacak.

PEŞ PEŞE PAYLAŞMIŞLARDI

Ortaya çıkan boşanma haberinden sonra Erhan Çelik, "kendimizi daha fazla birlikte yaşamaya zorlamanın doğru olmayacağından hareketle boşanma davası açtım" açıklaması yaparken Gülben Ergen de elinde tesbihle çocuklarının tişörtlerini tuttuğu fotoğrafa ''Yoluma tek başına devam etmeye karar verdiğim doğrudur. Kararım en hayırlısıdır'' notunu düşerek boşanacaklarını duyurmuştu.

FOTOĞRAFLARI SİLDİLER AMA...

Gülben Ergen sosyal medya hesabından Erhan Çelik'i ve fotoğraflarını sildi. Erhan Çelik de Gülben Ergen'i hesabından çıkardı ve fotoğraflarını sildi.

SOYADI HALA "ÇELİK"

Ancak, Erhan Çelik'le olan fotoğraflarını silen Gülben Ergen'in sosyal medya hesabında hala "Gülben Ergen Çelik" olarak görünmesi "unuttu mu acaba?" sorularını beraberinde getirdi.

Gülben Ergen soyadını değiştirmedi

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...