Ünlü çifte Dubai'de düğün teklifi!

Düzenleyen:
Ünlü çifte Dubai'de düğün teklifi!

MAGAZİN Haberleri

Burak Özçivit, Şeyh El Maktum’un özel davetlisi olarak gittiği Dubai’de ilginç bir teklif aldı: “Nişanlın Fahriye Evcen ile düğününü burada yapalım”

Yakışıklı oyuncu Burak Özçivit, geçtiğimiz günlerde Şeyh El Maktum'un davetlisi olarak Dubai'ye gitti. Ortadoğu'da büyük bir hayran kitlesi bulunan Özçivit, onbinlerce kişi tarafından heyecanla karşıladı. City Walk'ta düzenlenen bir organizasyona katılan ünlü oyuncuyu görmek isteyenler izdiham oluşturdu. Etkinlik alanına 10 bin kişi girebilirken, binlerce kişi dışarıda kaldı. Hayranlarıyla beş farklı etkinlikte bir araya gelen Özçivit, hakkında merak edilen soruları yanıtladı. Sevgilisi Fahriye Evcen'e evlenme teklif eden ünlü oyuncuya, düğünlerini Dubai'de yapmaları için teklif geldi. Özçivit de, "Bir düğün de Dubai'de yapmamız gerekiyor" dedi.

'ÇOK AŞIĞIM SANA!'
ATV dizisi 'Ölene Kadar'ın yıldızı Fahriye Evcen'e sevgilisi Burak Özçivit'ten kırmızı gül sürprizi! Evcen, önceki gün Özçivit'in kendisine gönderdiği gül buketiyle büyük sevinç yaşadı. Mutluluğunu Instagram'da takipçileriyle paylaşan güzel oyuncu, sevgilisine romantik bir notla teşekkür etti: "Yüzümdeki şu ifadenin sebebi olduğun için sana çok teşekkür ederim sevgilim. Her şeyim, kalbimin en derini, hayatım, en değerlim... Her geçen gün sevgim büyüyor. Burak Özçivit, çok aşığım sanaaa!"

Sabah

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...